Najnovije vesti

KAD SE POKAČE ŽENE FUDBALERA SVE ZAVRŠI NA SUDU: Vejn Runi i Džejmi Vardi upleteni u spor kakav se ne viđa često
Foto: Profimedia

luda priča

KAD SE POKAČE ŽENE FUDBALERA SVE ZAVRŠI NA SUDU: Vejn Runi i Džejmi Vardi upleteni u spor kakav se ne viđa često

Fudbal

Znate onu priču - bile su najbolje prijateljice, a onda su se posvađale... Ma svi znamo mnogo takvih primera. Ali da sve dođe do suda, e to se ne dešava baš često.

Supruge fudbalera Vejna Runija i Džejmija Vardija završile su baš tamo, a razlog je kleveta! Sve je počelo prošle godine kada je Kolin Runi izašla u javnost sa tvrdnjom da njena prijateljica Rebeka Vardi pušta priče sa privatnog Instagram naloga u čuveni tabloid San.

foto: Profimedia

Kolin je, kako pišu britanski mediji, pet meseci smanjivala borj ljudi koji su mogli da vide njene privatne objave, sve dok nije ostala samo Rebeka, a onda je objavila lažnu vest da je podrum njene kuće poplavljen. Kada se ta vest pojavila u pomenutom tabloidu sve joj je bilo jasno, pa je izašla u javnost optužujući Rebeku.

foto: Instagram

Gospođa Vardi u tom trenutku je bila sedam meseci trudna, sve ju je to prilično uznemirilo, pa je odlučila da tuži gospođu Runi zbog klevete, ali i zbog toga što se našla na udaru "veoma raširenog zlostavljanja i neprijateljstva", te što su uvredljive poruke koje je dobijala učinile da joj se probudi samoubilački nagon. Rebeka je jasno i glasno poručila da ništa od onoga što je "procurilo" sa naloga Kolin Runi nema veze s njom.

Rebeka je tužila Kolin, koja je u svoju odbranu pripremila 35 strana "dokaza" o celom slučaju, ali se očekuje da će ipak izgubiti spor, jer je njene tvrdnje realno nemoguće dokazati.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...