IBRAHIMOVIĆ DVA PUTA POGODIO, PA SE POVREDIO: Milan posle decenije slavio u Napulju! VIDEO
Foto: AP 24.05.2017.

SERIJA A

IBRAHIMOVIĆ DVA PUTA POGODIO, PA SE POVREDIO: Milan posle decenije slavio u Napulju! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Milana savladali su kao gosti ekipu Napolija 3:1 (1:0) u osmom kolu Serije A.

''Rosoneri'' su se tako vratili na prvo mesto na tabeli sa 20 bodova, dva više od drugoplasiranog Sasuola, dok je Napoli pretrpeo treći poraz u sezoni i ostao je na šestom mestu sa 14 bodova.

Junak pobede bio je dvostruki strelac Zlatan Ibrahimović, koji je desetak minuta pre kraja morao da izađe iz igre zbog povrede zadnje lože.

Pre toga se u strelce upisao u u 20. minutu meča, na asistenciju Tea Ernandesa pogodivši glavom iz prilične udaljenosti.

Posle samo devet minuta igre u drugom poluvremenu, Čalhanoglu je proigrao Rebića na levoj strani, ovaj centrirao na drugu stativu, u peterac za Ibrahimovića, koji kolenom uspeva da ugura tu loptu u mrežu.

Domaći fudbaleri su uzvratili golom Mertensa u 63. minutu meča i vratili rezultatsku neizvesnost.

Samo dva minuta kasnije Napoli je ostao sa igračem manje na terenu, jer je Bakajoko dobio drugi žuti karton. Petanja je potom imao dve dobre prilike, ali je Donaruma oba puta bio na visini zadatka.

U poslednjim trenucima meča mladi Norvežanin Hauge, koji je probio po levoj strani kaznenog prostora i preciznim udarcem poslao loptu pod prečku - 3:1 za Milan.

Ovo je prva pobeda Milana u Napulju posle deset godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track