LIGA EVROPE: Desetkovana Zvezda napada Gent za evropsko proleće!
Foto: Starsport©

nema alibija

LIGA EVROPE: Desetkovana Zvezda napada Gent za evropsko proleće!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.55 igraju protiv belgijskog Genta na gostovanju u 4. kolu grupne faze Lige Evrope.

Trener Dejan Stanković istakao je da u večerašnjem susretu alibi neće biti to što su u Gent stigli bez petorice.

"Mnogo puta do sada ponovio sam da imamo 20 startera. Znam koje smo igrače ostavili kod kuće i koliko oni znače za Zvezdu (povređeno Katai, Kanga i Gobeljić, Rodić ima koronu i Sanogo suspenziju), ali nema alibija. Na nama je da se adaptiramo na situaciju. Imamo ekipu koja će se suprotstaviti Gentu i koja je spremna za utakmicu. Nećemo da potcenjujemo Gent, mislimo da su kvalitetni, ali nećemo se braniti", rekao je Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića posle tri runde su drugi u grupi L sa skorom od dve pobede i jednim porazom, dok je Gent poslednji bez bodova.

"Trebalo je da osvoje više bodova nego što tabela pokazuje, kada se uzme u obzir njihov kvalitet. Ne možemo da se koncentrišemo na jedan rezultat, iako realno kažem - remi bi nam odgovarao. Cilj nam je da odigramo dobru utakmicu i ostanemo neporaženi. S druge strane, oni će sigurno ići na pobedu, tako da ćemo biti spremni za sve što se dešava na terenu i pokušaćemo da odgovorimo na pravi način", kazao je Stanković.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track