OVA FOTKA POSTALA JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Neverovatna scena na utakmici Reala! NAVIJAČI NE MOGU DA DOĐU SEBI
Foto: Printscreen Twiter

BRUKA KRALJEVSKOG KLUBA

OVA FOTKA POSTALA JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Neverovatna scena na utakmici Reala! NAVIJAČI NE MOGU DA DOĐU SEBI

Fudbal -

Real Madrid je i drugi put ove sezone doživeo poraz od Šahtjora (2:0) i plasman kraljevskog kluba u narednu fazu Lige šampiona sada je ozbiljno doveden u pitanje.

Navijači Reala besneli su na društvenim mrežama nakon meča. Odbrana kraljevskog kluba pravila je nedopustive greške na meču u Ukrajini, a scena koja viđena pre prvog gola domaćina obišla je planetu.

Naime, Šahtjor je poveo nakon jedne kontre posle kornera Reala. Lopta je brzo prebačena u kazneni prostor gostiju, odbrana je katastrofalno reagovala i Dentinjo je savladao golmana Reala.

Zanimljivo, u momentu u kom je Šahtjor uspeo da doda loptu na krilo kompletna odbrana Reala bila je zbijena na istom mestu. Modrić, Kros, Rodrigo, Naćo i Odegard mogli su da se uhvate za ruke koliko su bili bilizu.

Ova scena zapalila je društvene mreže. Fudbaleri Reala postali su predmet sprdnje zbog ove očajne reakcije.

Junajted je u prvom kolu savlada PSŽ u Parizu, i sada je u situaciji da Svecima ozbiljno zamomplikuje život, ako ih večeras (21.00) pobedi i na Old Trafordu. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, na dvojku 2,55, a na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track