TRENER BORUSIJE ŽESTOKO ISPROZIVAO SERGEJA Srbin je simulirao! Pao je kao da je SKOČIO U BAZEN! SMEJURIJA! (VIDEO)
Foto: Printskrin

sporna situacija

TRENER BORUSIJE ŽESTOKO ISPROZIVAO SERGEJA Srbin je simulirao! Pao je kao da je SKOČIO U BAZEN! SMEJURIJA! (VIDEO)

Fudbal -

Trener Borusije Dortmund Lusijen Favar bio je besan na Sergeja Milinkovića Savića i sudije nakon remija sa Lacijom (1:1) u petom kolu Lige šampiona.

Naime, u 67. minutu, pri rezultatu 1:0 u korist domaćina, dosuđen je jedanaesterac za Lacio nakon prekršaja nad srpskim fudbalerom.

Niko Šulc je srušio Sergeja u kaznenom prostoru i sudija je pokazao na belu tačku. Ta odluka razbesnela je Lusijena, koji smatra da je Srbin simulirao prekršaj.

"Bilo je nerešeno samo zato što je sudija poklonio penal Laciju. Naravno da je sve bila gluma, pa pao je kao da je skočio u bazen. Smejurija, nema govora o prekršaju Šulca", rekao je nakon meča Favr.

Remi protiv Lacija bio je dovoljan Dortmundu da obezbedi plasman u narednu fazu takmičenja. Milioneri su trenutno prvi na tabeli sa 10 osvojenih bodova.

Milan igra odlično ove sezone, ali još nije obezbedio evropsko proleće. To bi mogao da uradi večeras (18.55) ako pobedi Seltik, a Lil kod kuće savlada Spartu. Na San Siru, kvote su sledeće: kec 1,30, dupla šansa X2 3,45, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Seltik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track