HOLENDER SE VRATIO TRENINZIMA, ALI... Loše vesti iz Humske: Dva fudbalera preskočila trening zbog simptoma korona virusa!
Foto: Starsport

muke

HOLENDER SE VRATIO TRENINZIMA, ALI... Loše vesti iz Humske: Dva fudbalera preskočila trening zbog simptoma korona virusa!

Fudbal -

Još dva igrača Partizana zaražena su korona virusom?

Nakon vesti koja je obradovala sve ''grobare'' da su se Filip Holender i Vladimir Stojković vratili treninzima, pojavila se nova informacija koja je zabrinula najvernije pristalice crno-belih.

Kako nezvanično saznaje Kurir dva fudbalera iz Humske osetila su simptome virusa korone i danas nisu trenirali sa ekipom. Reč je o Sejdubi Sumi i Aleksandru Miljkoviću koji su iz preventivnih razloga ostali kod svojih domova. Testiranje će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku kada ćemo dobiti i detaljnije inofrmacije o njihovom zdravstvenom stanju.

foto: @starsport

Ekipi se danas osim Holendera pridružio i Lazar Marković koji je zbog povrede zadobijene još u večitom derbiju kuburio sa minutima na terenu. U poslednje vreme dosta se spekuliše o njegovom napuštanju Humske u zimskom prelaznom roku, ali iz kluba za sada nema nikakvih informacija vezanih za realizaciju tog transfera.

foto: Fk Partizan

Takođe, na osnovu informacija do kojih je došao Kurir Filip Holender, a verovatno i Suma i Miljković, korona virusom zarazili su se još u Bačkoj Topoli na meču sa ekipom TSC-a. Par dana nakon tog okršaja reprezentativac mađarske osetio je simptome, a par sati kasnije dobio je i pozitivan test. Srećom, sve je prošlo kako treba i Holender je posle negativnog testa i medicinskih pregleda dobio potvrdu da se vratim treninzima. Još uvek ne trenira sa ekipom, radi individualno, ali u narednih par dana očekuje se da se pridruži saigračima.

Podsetimo, crno-beli su u derbiju 16. kola Superlige Srbije ubedljivo savladali ekipu TSC-a sa čak 4:0, a strelac dva pogotka bio je Filip Holender. Jedan je postigao Suma koji je ušao sa klupe i u prvom kontaktu sa loptom zatresao mrežu domaćina, dok je četvrti pogodak delo najboljeg strelca crno-belih ove sezone Japanca Takume Asana.

Kurir sport / N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track