Ibrahimović voli Cecu!

Koreni su čudo

Ibrahimović voli Cecu!

Fudbal -
Ibrahimović zbog oca Šefika zavoleo muziku s Balkana, a omiljena pesma mu je „Ja još spavam u tvojoj majici“

Sevdah.Iako spada u red najplaćenijih fudbalera na planeti, Zlatan Ibrahimović je samo čovek koji ponekad voli da se proveseli uz dobru muziku. Kod Zlatana se zna - pravi „dernek“ ne može da prođe bez hitova s prostora bivše Juge, a omiljeni izvođači su mu Ceca i Halid Bešlić.Ipak, malo se zna o Ibrinim roditeljima, pa i to da je njegov otac Šefik Ibrahimović Kinko, koji je rođen u Bijeljini 1951. godine, pre odlaska u Švedsku bio pevač narodne muzike. Kasnije je objavio četiri albuma, prvi se pojavio još 1987, a poslednji 2009.- Da sam se više posvetio pesmi, moj Zlatan ne bi bio ono što je danas u svetskom fudbalu - rekao je svojevremeno otac igrača koji je nedavno pojačao PSŽ.Šefik otkriva da njegov sin najviše voli da uživa uz balkanski melos.- Moj Zlatan voli da zapeva narodne pesme. Najviše voli da sluša sevdalinke, Cecu Ražnatović, Halida Bešlića, ali i Dina Merlina. Njegova najdraža pesma je Cecina „Ja još spavam u tvojoj majici“.

Ibro bio samo jednom u BosniIako je Šefik Ibrahimović rođen u Bosni i Hercegovini, gde je i odrastao, posle odlaska u Švedsku 1977. godine nije se često vraćao u domovinu. Priznao je da je samo jednom sina doveo u Bosnu, i to 1990. godine, i da je to bila jedina poseta svetski poznatog fudbalera zemlji iz koje potiče njegov otac.

Pevam za sebeŠefik Ibrahimović uglavnom peva bosansku izvornu muziku, a 2009. godine objavio je album, na kojem je najveći hit bila pesma „Lijepa si, Bijeljino“. - Nisam nastupao zbog Zlatana, da se ne bi pogrešno tumačilo, da koristim njegovu popularnost. Pevao sam isključivo u svom društvu i kada su neke svečanosti - izjavio je Šefik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track