TERZIĆ SE OGLASIO POSLE ŽREBA: Rekao sam Stankoviću - Evo ti šansa! Pobedi Milan i bićeš kandidat za trenera Intera!
Foto: Zorana Jevtić

reakcije

TERZIĆ SE OGLASIO POSLE ŽREBA: Rekao sam Stankoviću - Evo ti šansa! Pobedi Milan i bićeš kandidat za trenera Intera!

Fudbal -

Srpski šampion nije imao sreće na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evrope, pošto je za protivnika dobio italijanskog giganta Milan.

Prvi utiske, odmah nakon žreba, za "TV Arenu" izneo je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

Terzić ne krije da je za protivnika priželjkivao zagrebački Dinamo, kako bi crveno-beli pokazali da su najbolji tim u regionu.

"Liga Evrope nikada nije bila jača nego sada. Priželjkivali smo Rendžers, PSV, Briž i Dinamo Zagreb... Dinamo posebno, da pokažemo da smo najjači u regionu. Međum nismo imali sreće", rekao je Terzć.

Ipak, direktoru crveno-belih je drago što na Marakanu stiže evropski gigant.

"Milan nikada nije bio jači u poslednjih 15 godina. Dominiraju u Seriji A, prvi su na tabeli, imaju moćan, respektabilan tim. Klub se polako diže i u budućnosti će praviti ozbiljne rezultate", kaže Terzić i dodaje:

"Imamo dva meseca period da se sto bolje pripremimo za taj dvomeč. Fokus će biti samo na tim utakmicama. Daćemo svoj maksimum i nadam se da će navijači biti ponosni na nas posle dvomeča".

Zvezda ima značajnu bodovnu prednost u domaćem šampionatu i predstojećem periodu biće maksimalno fokusirana na duele sa Milanom, a Terzić veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje.

"Mi moramo da budemo pravi, disciplinovani, agresivni i ne smemo da ponavljamo grešeke koje smo pravili protov velikih timova, npr. Totnhema. Nadam se da ćemo na Marakani imati podršku navijača, da će se stabilizovati ova situacija sa koronom, bar 30 posto kapaciteta stadiona da bude popunjeno", rekao je Terzić.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Na pitanje novinarke kako je trener Stanković reagovao na žreb, Terzić je rekao:

"Po osmehu na njegovom licu rekao bih da je zadovoljan. Ima priliku da igra u Milanu, blizu svoje kuće. Rekao sam mu: 'Evo ti šansa... Pobedi Milan i postani kandidat za trenera Intera. Imaš priliku'", otkriva Terzić i dodaje:

"Siguran sam da će Stanković dobro pripremiti ekipu za dvomeč. Milan je favorit ali učinićemo sve da se dobro pomuče".

Kurir sport

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track