DEKI ZNA ITALIJANE! Džajić: Prednost Zvezde biće Dejan Stanković
Foto: Fk. Crvena zvezda

LIGA EVROPE

DEKI ZNA ITALIJANE! Džajić: Prednost Zvezde biće Dejan Stanković

Fudbal -

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezde Dragan Džajić rekao je danas da će prednost crveno-belih u mečevima protiv Milana biti trener Dejan Stanković koji dobro poznaje italijanski fudbal.

"Prednost je što je naš šef stručnog štaba Dejan Stanković toliko godina proveo u italijanskom fudbalu, koji odlično poznaje i sigurno da će učiniti sve da Crvena zvezda bude dostojan rival Milanu. Fudbal je na ovim prostorima uvek u hendikepu u odnosu na evropski, obzirom na velike pauze. Verujem da će Stanković na pravi način pripremiti ekipu i spremno dočekati utakmicu", rekao je Džajić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evropa, odlučeno je danas žrebom.

"Radi se o velikom klubu, ove godine su u usponu u italijanskom fudbalu, posle nekoliko godina u kojima nisu imali dominantnu ulogu. Protivnik je za naše navijače, ali i za Evropu veliko ime. Mnogo bi nam značilo ukoliko bismo mogli da igramo pred publikom", rekao je Džajić.

Crveno-beli će 18. februara na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu Milana, dok će sedam dana kasnije biti odigrana revanš utakmica.

"Što se tiče samog ishoda rano je da se govori o tome. Crvena zvezda se sastajala sa Milanom i pružala dobre partije, svi se sećaju tih utakmica. Najbitnije u ovom trenutku je da se smo u šesnaestini finala Lige Evrope i prisutni medju najvećim evropskim ekipama. Igračima će mnogo značiti ovakve utakmice u kojima stiču iskustvo", rekao je Džajić.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track