OVOG NOVINARA MRZI CEO SVET! Brutalno IZVREĐAO Maradonu, brat najavio TUŽBU: Reci to meni u LICE! Bolje da ne dolazi u Napulj!
Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

baš ga ne voli

OVOG NOVINARA MRZI CEO SVET! Brutalno IZVREĐAO Maradonu, brat najavio TUŽBU: Reci to meni u LICE! Bolje da ne dolazi u Napulj!

Fudbal -

Proslavljeni argentinski fudbaler Dijego Maradona preminuo je pre tri nedelje, a ceo svet, ne samo fudbalski žali za njegovom preranom smrću.

Tačnije svi osim jednog italijanskog novinara.

Izvesni Filipo Faći izazvao je potpuni šok i nevericu zbog načina na koji je pričao o legendi svetskog fudbala

"Maradona je, kao ličnost, imao mana kao jedan mediokritetski imbecil, koji je bio mrtav već sa 35 godina, za razliku od nedavno preminulog Paola Rosija, koji je umro 'živ'. Prosto vam pozli od toga kako su se Napolitanci identifikovali sa njim, usled onog svog fanatizma", rekao je Faći i nastavio u oštrom tonu:

"Kada je Dijego Maradona prestao da igra, postao je negativan primer. Bio je to jedan debeli narkoman, uveliko mrtav pre nego što mu je bilo vreme", zaključio je ovaj novinar.

Naravno ovakva izjava uzburkala je strasti i pokrenula lavinu

Prvi je reagovao brat čuvene argentinske "desetke", Hugo Maradona, koji se uključio u program radio stanice "Kis kis Napoli":

"Filipo je osoba koja ne zna šta priča, koja želi da privuče na sebe pažnju javnosti, jer je u pitanju čovek koji je bez sopstvenog života. Voleo bih da ga sretnem, pa da vidim da li bi imao onu stvar da mi u lice kaže to što je tada izgovorio! Tužiću ga, u to nema sumnje. Ne znam gde živi, ali ću doći po njega!", besan je bio brat slavnog argentinskog asa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track