ŠOK! Zabranjena kremacija Maradone: Pojavila se NOVA NASLEDNICA, pokrenut postupak za DNK analizu! TVRDI DA JE MARADONINA ĆERKA
Foto: AP

argentinska sapunica

ŠOK! Zabranjena kremacija Maradone: Pojavila se NOVA NASLEDNICA, pokrenut postupak za DNK analizu! TVRDI DA JE MARADONINA ĆERKA

Fudbal -

Gotovo mesec dana nakon smrti legendarnog Dijega Armanda Maradone pojavila se devojka koja tvrdi da je slavni fudbalski as bio njen biološki otac.

Magali Alehandra Gil (25) pokrenula je parnicu u sredu kako bi utvrdila da li Dijego njen biološki otac, prenose argentinski mediji.

"Suočena sa smrću gospodina Maradone 25. novembra 2020. godine, činjenicom koja je javno poznata i koja u ovom slučaju ne zahteva njegovu akreditaciju, gospođa Gil zahteva da se studija histokompatibilnosti izvrši unapred kao dokaz i da u tu svrhu postupajuće tužilaštvo dostavlja uzorak DNK dobijen od osobe protiv koje se tuži", navode iz suda.

Pored toga potencijalna naslednica Dijega Maradone traži da se groblje na kojem je sahranjen legendarni fudbaler čuva iz predostrožnosti.

"Traži da se iz mera predostrožnosti čuva groblje Jardin Bella Vista, okrug San Miguel, provincija Buenos Ajres, i da se obavesti o zabrani inoviranja na posmrtnim ostacima gospodina Diega Armanda Maradone, tako da njegovi naslednici i / ili neposredni srodnici i / ili treća lica nemaju ostatke trupla i telo je sačuvano, čime se izbegava njegovo kremiranje".

Gil je rođena u decembru 1995. godine i odmah je data na usvajanje. Pre dve godine je saznala da je njen biološki otac verovatno Dijego Maradona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track