ČUVENI SUDIJA OTKRIO MOMENAT KARIJERE: Pravo lice fudbala, proslava ŽIVOTA i osuđeni na SMRT na istom stadionu! VIDEO
Foto: Profimedia

PAMTI SVAKI DETALJ

ČUVENI SUDIJA OTKRIO MOMENAT KARIJERE: Pravo lice fudbala, proslava ŽIVOTA i osuđeni na SMRT na istom stadionu! VIDEO

Fudbal -

Čuveni italijanski sudija Pjerluiđi Kolina otkrio je koji mu je bio najveći momenat u bogatoj karijeri.

Italijan nije imao dilemu i rekao je da je u pitanju čuveno finale Lige šampiona 1999 godine i između Mančester junajteda i Bajerna koje su crveni đavoli dobili na nestvaran način postigavši dva gola u nadoknadi vremena nakon vođstva Bavaraca od 1:0.

Kolina je rekao kako su ta dva finalna minuta bila nešto najneverovatnije što je doživeo.

"Igrala su se dva poslednja minuta kada sam video rezervne igrače Bajerna kako se spremaju da slave titulu. Navijači su bili srećni, očekivali su da njihov tim bude krunisan peharom Lige šampiona", počeo je priču Kolina.

Pjerluiđi Kolina
foto: Profimedia

Ali onda šok kakav se viđa jednom u životu.

"Iznenada, Mančester junajted je postigao dva gola u dva minuta i poveo sa 2:1. Nikada neću zaboraviti kako engleska strana stadiona urla sa takvom snagom, bilo je kao da je u pitanju rika lavova, dok je na Bajernovom delu bila grobna tišina. Igrači Mančester junajteda su histerično slavili drugi gol kada sam video igrača Bajerna kako je beznadežno leđao na travi, osećajući veliko razočaranje. Prišao sam mu i ne znajući šta drugo da mu kažem, poručio sam mu, 'ustaj i bori se, imaš još 20 sekundi!", otkrio je Kolina.

kolina
foto: Faceboook

Kolina je objasnio da je mnogo naučio iz tog momenta.

"Tada sam video pravo lice fudbala, smrt i život na stadionu, ljude koji ludački slave i one koji su bili kao da su osuđeni na smrt", zaključio je Kolina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track