LALATOVIĆ ODLAZI IZ VOJVODINE? Ne želim da budem ničiji LJUBIMAC, moji igrači su HEROJI Novog Sada: Fali mi TITULA!
Foto: Starsport©

emotivno izlaganje

LALATOVIĆ ODLAZI IZ VOJVODINE? Ne želim da budem ničiji LJUBIMAC, moji igrači su HEROJI Novog Sada: Fali mi TITULA!

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine okončali su polusezonu trijumfom nad komšijskim Proleterom rezultatom 2:0

Nakon pobede trener Novosađana je bio vrlo emotivan.

"Moram da pohvalim moje igrače. Stvarno su junaci i heroji Novog Sada. Heroji naše Vojvodine. Velika pobeda za nas. Ova pobeda je iskorak da možda rešimo pitanje ekipe koja će izaći u Evropu. Ne smem da pričam ništa unapred još, ali napravili smo jedan veliki pomak i korak ka Evropi", počeo je Lalatović I nastavio u dahu.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

"Danas smo igrali bez pet standardnih igrača iz odbrane. Bez Bralića, Saničanina, bez Topića, Bojića i uspeli smo da pariramo Proleteru, da budemo čak i bolji i da zasluženo pobedimo, Srećan sam. Ponosan. Vojvodina mi prija, ovde beležim dobre rezultate, opet smo treći, rekao je Lalatović za " TV Arenu sport"

Nenad Lalatović
foto: Starsport

A onda šok!

Na pitanje može li da obeća da i na proleće ostaje na "Karađorđu", Lalatović je dao pomalo neočekivan odgovor.

"Ne mogu da obećam da ću da ostanem! Nikada ne znate šta će biti sutra - tajanstven je Lalatović koji se ozbiljno dovodi u vezu sa prelaskom na kormilo Borca iz Banjaluke."

Potom je pojasnio svoje reči,

"Rekao sam da, kada odem iz Vojvodine, a ne znam kada, da će mnogi juriti da obore rekord Nenada Lalatovića i na to sam ponosan. Znam da su me mnogi osporavali i da nisam možda ljubimac mnogih, ali i ne želim da budem ničiji ljubimac. Ja sam ljubimac samo mojih igrača i oni meni, ja živim za njih, pravim rezultate",istakao je strateg Novosađana i poentirao:

Pobeđujem. Trener sam sa najvećim brojem pobeda u istoriji Vojvodine, doneo sam kup u Novi Sad, šta više da kažem. Ova godina 2020, a moj srećan broj 20, je stvarno prošla u mom znaku. Ne znam da li ću je ikada ponoviti, ali mi fali ta titula...", završio je Lalatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track