TERZA OTVORENO O IGRAČIMA: Novi ugovor za "Dedu", povratak Srnića, Pavkov ne sme kao penzioner, Katai na prozivci!
Foto: Starsport©

bez okolišanja

TERZA OTVORENO O IGRAČIMA: Novi ugovor za "Dedu", povratak Srnića, Pavkov ne sme kao penzioner, Katai na prozivci!

Fudbal -

Generalni dirketor objasnio da će u prolećnom delu sezone crveno-beli imati desetoricu klinaca u prvom timu

Zvezdan Terzić autoritativno je pričao o fudbalerima Crvene zvezde. Onim iskusnijima, ali i mladima, koje smatra bogatstvom kluba.

Aleksandar Katai
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Aleksandar Katai imao je ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog kojih nije igrao mesec dana.

- Katai je imao je određenih zdravstvenih problema koji su slučajno otkriveni na va|enju laktata. Oporavlja se mnogo brže od predviđanja, svaki dan proverava krvnu sliku. Očekujem ga 8. januara na početku priprema.

Nemanja Milunović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Nemanja Milunović igrama u Evropi vratio je veru u sebe, nametnuo se kao lider. Slavoljub Srnić će ponovo zadužiti sportsku opremu, možda i Duško Tošić.

- Milunović sigurno potpisuje novi ugovor! Neki ga zovu "deda", neki "profesor", znam da je lider na terenu i svlačionici. Srnić trenira sa nama tri meseca, nedavno me je Stanković pitao da ga angažujemo i on će biti uskoro naš. Deki često igra u sistemu 3-5-2, a Srnić je idealan za bočnog igrača. Tošić je naša želja, i mene, i mrkele i Dejana Stankovića. Kao igrač i ličnost. Rekao sam mu nedavno, da treba da se sprema šta će raditi posle karijere.

Njegoš Petrović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Crvena zvezda je ove jeseni afirmisala sedam mladih igrača Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića, Željka Gavrića, Andriju Radulovića, Strahinju Erakovića, Nikolu Krstovića i Marka Lazetića. Njima će se od proleća priključiti još trojica.

- Crvena zvezda je ove polusezone promovisala sedam mladih igrača u prvom timu. Od januara će nam se pridružiti Bačanin, Odada i Stanković iz Grafičara, gde su pokazali i potvrdili kvalitet. Ta deca su bogatstvo i kapital kluba. Mislim, ali ne mogu da tvrdim, da niko od te desetorice neće da napusti ove zime klub. Evropa na tržištu prepoznaje samo mladost, igrače do 24 godine i zato ne smemo pogrešiti u proceni kada nekoga treba prodati.

Milan Pavkov
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Milan Pavkov je u velikoj krizi, a do pre samo tri godine njemu je pevao Sever kada je sa dva gola srušio Liverpul.

- Pavkov je tu, trenira... Pričali smo baš on i ja pre neki dan. Rekoh mu, Milane ne možeš da dozvoliš sebi da pre tri godine napraviš takve uspehe, a da se posle toga ponašaš kao penzioner Crvene zvezde i budeš četvrti špic. Svestan je svega, računamo na njega, malo je takvih igrača, malo se opustio, moramo mu pomoći - zaključio je Terzić.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track