PARTIZAN GUBI DVA "MOTORA" EKIPE? Šćekić i Zdjelar na listi želja inostranih klubova, uprava rekla svoje!
Foto: Starsport

da li će ih zadržati?

PARTIZAN GUBI DVA "MOTORA" EKIPE? Šćekić i Zdjelar na listi želja inostranih klubova, uprava rekla svoje!

Fudbal -

Još nije ni počeo prelazni rok, a u Humskoj je već burno.

Nakon Sume, o čijem potencijalnom odlasku smo već ranije pisali, još dva igrača dobila su ponude da u narednom prelaznom roku napuste klub. U pitanju su dva ''motora parnog valjka'', Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić.

Zdjelar je ponovo dobio ponudu iz Francuske, ali ovog puta u pitanju su Sent Etjen i Rems, javlja Telegraf. Njemu, baš kao i Sumi i Šćekiću ugovor ističe na leto 2021. godine, pa će crno-belima biti teško da ga zadrže. Kako navodi isti portal klub je svestan potražnje za Zdjelarom, a i njegovih želja, pa ga neće zadržavati u Humskoj ukoliko ponuda iz inostranstva bude srazmerna željama uprave i sportskog sektora crno-belih. Trenutna vrednost Zdjelara na tržištu je 2.2 miliona evra, po podacima renomiranog sajta za transfere ''Transfermakrt''.

Partizan, Takuma Asano
foto: @starsport

Uprava crno-belih svesna je ''gubitka'' za ceo tim ukoliko Zdjelar napusti ekipu, pa su iz tog razloga odlučili da Šćekiću ne dozvole odlazak, bez obzira na bogate ponude koje su pristigle za njega sa dalekog istoka. Podsetimo, još pre dva meseca Šćekić je dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali do realizacije transfera nije došlo zbog nemogućnosti dogovora dva kluba oko visine obeštećenja.

Jasno je da će čelnici crno-belih u toku naredne nedelje ponuditi nove ugovore ovoj dvojici igrača, ali ostaje pitanje da li će im se isti ''svideti'' i da li će im ''ljubav prema klubu'' biti ispred novca i inostranih angažmana.

Autor: Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track