ZVEZDINO DETE MOGLO BI DA SE VRATI NA MARAKANU Lazar Tufegdžić skrenuo pažnju na sebe golom na stadionu "Rajko Mitić"
Foto: Instagram Printscreen

sazreo kao igrač

ZVEZDINO DETE MOGLO BI DA SE VRATI NA MARAKANU Lazar Tufegdžić skrenuo pažnju na sebe golom na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbal -

Krilni igrač Spartaka postigao 11 golova ove jeseni i pokazao da je jedan od najboljih igrača Superlige

Crvena zvezda je praktično završila detalje oko dovođenja Aksela Bakajoka iz Intera, međutim, on ne bi mogao da bude jedini krilni fudbaler koji će doći na Marakanu.

Kako Kurir saznaje, ljudi iz Crvene zvezde pomno su pratili partije svog nekadašnjeg deteta Lazara Tufegdžića (23), koji je pružao sjajne partije u dresu subotičkog Spartaka.

Pošto je genralni direktor Crvene zvezde u petak objasnio da klub zbog stava navijača ne može da angažuje Veljka Birmančevića iz Čukaričkog, jer je igrao za Partizan, naglo su porasle šanse Lazara Tufegdžića.

Ovaj rođeni Valjevac odigrao je ove sezone 21 utakmicu u dresu Spartaka i dao 11 golova. Posebno se istakao u utakmici protiv Crvene zvezde na Marakani, kaju su favorizovani crveno-beli jedva dobili, rezultatom 3:2. Lazar Tufegdžić postigao je tada jedan gol za Subotičane i pravi velike probleme odbrani prvaka države, čime je skrenuo pažnju Dejanu Stankoviću.

Kao igrač Crvene zvezde Lazar Tufegdžić je posle omladinskog štaba išao na pozajmice u Bežaniju, OFK Beograd i Sinđelić, odakle je i stigao u Spartak iz Subotice sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track