MIHA SE ŠALIO NA SVOJ RAČUN: Mihajlovićeva izjava posle remija Bolonje i Torina sve zasmejala do suza
Foto: Profimedia

u svom stilu

MIHA SE ŠALIO NA SVOJ RAČUN: Mihajlovićeva izjava posle remija Bolonje i Torina sve zasmejala do suza

Fudbal -

Fudbaleri Bolonje remizirali su sa Torinom (1:1) u meču 13. kola italijanske Serije A, a trener Siniša Mihajlović je izjavom nasmejao fudbalsku javnost.

"Postavili smo novi rekord – uspeli smo da primimo gol bez ijednog šuta protivnika na naš gol", rekao je Mihajlović posle meča.

Bolonja je gubila od 69. minuta autogolom Da Koste, ali je izjednačila u 78. preko Sorijana.

"Nismo uzimali rizik, šteta jer mislim da smo zaslužili više. Možda, sa više promena, mogli smo da im nanesemo više štete", dodao je on.

Zadovoljan je i zbog bivšeg kluba, Torina, a stigao je da se našali malo i na svoj račun.

"Sa druge strane, srećam sam zbog Torina koji nije izgubio. Srećan zbog njihovog predsednika i navijača, kao i Đampaola koji je moj prijatelj i veliki trener. Siguran sam da će izaći iz ovog problema", rekao je Mihajlović, bivši trener Torina.

"Na neki način, srećan sam što su i oni osvojili bod, koristiće im da napreduju na tabeli, a u meni i dalje pomalo srce kuca za 'bikove'. Sad ću biti u nevolji što to kažem", nasmejao se MIhajlović.

Srpski stručnjak je govorio i o krivici Da Koste zbog autogola.

"Greške se dešavaju, ali potrebno je poverenje. Momci nikada ne odustaju, kreirali su nekoliko prilika za gol i mogli smo da pobedimo. Srećam sam zbog našeg izdanja i zbog Torina jer nije izgubio", ponovio je Mihajlović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track