TSC SLAVIO U IVANJICI! Jovanović: Čestitam igračima što su upeli da se izdignu u teškom trenutku za klub!
Foto: Starsportphoto

superliga srbije

TSC SLAVIO U IVANJICI! Jovanović: Čestitam igračima što su upeli da se izdignu u teškom trenutku za klub!

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalskog kluba TSC Marko Jovanović posvetio je današnju pobedu nad Javorom svom šefu stručnog štaba Zoltanu Sabou, koji je iznenada preminuo u utorak, 15. decembra.

Ekipa TSC je u Ivanjici savladala Javor sa 2:1.

TSC je stigao do prednosti preko Lukića koji je pogodio sa bele tačke u 55. minutu utakmice.

Javor je brzo izjednačio i to preko Jevtića koji je pogodio u 64. minutu.

Domaćin je ostao sa igračem manje kada je strelac izjednačujućeg pogotka dobio crveni karton, a u 90. minutu Lukić postiže svoj drugi gol na utakmici za veliku pobedu TSC-a.

Jovanović je istakao da je njegova ekipa bila izuzetno motivisana i da je pružila 120 odsto svojih mogućnosti u ovom trenutku.

"Čestitam svojim igračima, jer su u ovom teškom trenutku, svega nekoliko dana nakon što je naš šef stručnog štaba iznenada preminuo, uspeli da nađu snagu, da se izdignu i da pobede i u Ivanjici i u četvrtak u Inđiji", rekao je Jovanović, a preneo je klub u saopštenju.

Jovanović je podsetio da je TSC u poslednjih mesec i po dana imao 14 igrača koji su bili pozitivni na Covid 19, te da na mnoge od njih nije mogao da računa.

On je takođe čestitao ekipi Javora na odličnoj utakmici, koja je bila prava prvenstvena, sa puno duela, prilika i prekida.

"Mi smo danas dali gol više, ali moglo je da se okrene na drugu stranu, jer je Javor imao nekoliko lepih prilika", rekao je Jovanović.

TSC je, posle 19. kola, na deobi osmog mesta na tabeli sa 27 bodova, dok je Javor na 13. mestu sakupio 21 bod.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track