KURIR SAZNAJE: Nenad Bjeković ima koronu, zadržan u bolnici!
Foto: Dado Đilas

VIRUS OPET U FSS

KURIR SAZNAJE: Nenad Bjeković ima koronu, zadržan u bolnici!

Fudbal -


Nenad Bjeković (73) danas je primljen u bolnicu zbog pozitivnog testa
na koronavirus.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije požalio se na simtpome Kovid-19, a nakon testiranja zadržan je u jednoj od beogradskih bolnica, saznaje Kurir.

Njegov telefon trenutno je nedostupan, dok u Fudbalskom savezu Srbije nisu mogli ni da potvrde, ni da demantuju našu informaciju.

Prema saznanjima Kurira, Bjeković se oseća bolje nego pre dva dana, ali je za svaki slučaj zadržan u bolnici jer spada u rizičnu grupu obolelih.

Nenad Bjeković
foto: Starsport©

Legendarni fudbaler i bivši direktor Partizana u novembru je napunio 73 godine, a baš danas je trebalo da bude reizabran za novog-starog potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, međutim redovna skupština FSS je još ranije odložena za mart naredne godine baš zbog pandemije koronavirusa.

Podsetimo, Bjeković nije prvi zaraženi u Fudbalskom savezu Srbije. Među prvima u našoj zemlji, još u martu mesecu, zarazio se predsednik Slaviša Kokeza, a nedugo za njim i njegov zamenik Marko Pantelić.

Koronu je imalo još nekoliko operativaca FSS, pa i sami reprezentativci Aleksandar Kolarov, Luka Jović, Luka Milivojević i još mnogi drugi.

G. A. - G. F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track