SPEKTAKULARAN MEČ NA SAN SIRU: Milan savladao Lacio i vratio se na vrh tabele! Remi Napolija, pobeda Rome i kiks Atalante! VIDEO
Foto: EPA

SERIJA A

SPEKTAKULARAN MEČ NA SAN SIRU: Milan savladao Lacio i vratio se na vrh tabele! Remi Napolija, pobeda Rome i kiks Atalante! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na domaćem terenu ekipu Lacija sa 3:2, u utakmici 14. kola italijanske Serije A Hrvat Ante Rebić je u 10. minutu doveo u vodjstvo ekipu Milana, nakon što je postigao gol glavom na centaršut iz kornera. Penal za domaću ekipu je sedam minuta kasnije iskoristio turski reprezentativac Hakan Čalhanoglu.

Do kraja prvog poluvremena igrač ekipe iz Rima Ćiro Imobile je u 27. minutu promašio penal, ali je u nastavku akcije glavom gol postigao Luis Alberto.

U drugom poluvremenu Lacio je izjednačio u 59. minutu golom Imobilea na asistenciju srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, a pobedu Milanu donosi Teo Ernandes u drugom minutu sudijske nadoknade, nakon centaršuta iz kornera.

Na tabeli Serije A Milan je prvi sa 34 boda, dok je Lacio na osmom mestu sa 21 bodom.

U meču koji se igrao u Rimu, Roma je pobedila ekipu Kaljarija sa 3:2.

Roma je povela golom Žordana Vertua u 11. minutu, a izjednačenje gostima sa Sardnije doneo je Žoao Pedro u 59. minutu.

Prednost Romi od 3:1 doneli su golovima Edin Džeko u 71. i Djanluka Mančini u 77. minutu meča, da bi konačan rezultat postavio sa "bele tačke", svojim drugim golom na meču Pedro u 90. minutu.

Popularna "Vučica" sada je na trećem mestu u prvenstvu sa 27 bodova, a ekipa Kaljarija je na 15. mestu sa 14 bodova.

Fudbaleri Sasuola pobedili su u gostima Sampdoriju sa 3:2.

Sasuolo je poveo već u drugom minutu pogotkom Hameda Traorea, izjednačio je Fabio Kvaljarela u 55. minutu, a novu prednost gostujućem timu doneli su Frančesko Kaputo i Domeniko Berardi golovima u 56. i 58. minutu.

Konačan rezultat postavio je Balde Keita u 84. minutu koji je osam minuta kasnije dobio crveni karton.

Ekipa Sasuola upisala je sedmu pobedu u šampionatu, prvu posle dva kola, i četvrta je na tabeli sa 26 bodova, dok je Sampdorija na 11. mestu sa 17 bodova.

Fudbaleri Bolonje i Atalante odigrali su nerešeno 2:2.

Luis Murijel je sa dva gola, u 22. sa penala i u 23. minutu, doneo Atalanti prednost od 2:0 na poluvremenu. Bolonja je u nastavku stigla do izjednačenja i boda, a strelci su bili Takehiro Tomijasu u 73. i Neuen Pas u 82. minutu.

Atalanta je sedma na tabeli sa 22 boda, dok je Bolonja sada na 13. poziciji sa 15 bodova.

Fudbaleri Napolija i Torina odigrali su grali nerešeno 1:1. Poveo je Torino golom Armanda Iza u 56. minutu, da bi Napoli do izjednačenja stigao u drugom minutu sudijske nadoknade golom Lorenca Insinja.

Napoli je peti sa 25 bodova, dok je Torino na poslednjoj 20. poziciji sa osam bodova.

Djenova je u gostima pobedila Speciju sa 2:1. Specija je povela golom M'Bala Nzola u desetom minutu, a Djenova je preokrenula golovima Matija Destra u 16. i Domenika Krišita iz penala u 73. minutu.

Benevento je u gostima pobedio Udineze 2:0, golovima Djanluke Caprarija u devetom i Gaetana Leticija u 77. minutu. Benevento je deseti sa 18 bodova, dok je Udineze 12. sa tri boda manje.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track