NAPREDAK POSLE STEVANOVIĆA: Ništa od Đuričića, ČARAPANI u potrazi za novim trenerom!
Foto: Starsport©

rotacije

NAPREDAK POSLE STEVANOVIĆA: Ništa od Đuričića, ČARAPANI u potrazi za novim trenerom!

Fudbal -

FK Napredak iz Kruševca je danas demantovao dolazak Milana Đuričića na čelo Stručnog štaba, jer je očigledno da su pregovori propali. Goran Stevanović Plavi je napustio Klub posle svog uspešnog rada na užarenoj klupi popularnih “čarapana”. Pretpostavlja se da su u pitanju izdašnije ponude iz zemlje i inostranstva.

Ostaje dilema ko će u prolećnoj sezoni predvoditi Napredak, a kandidata ima više, čak i onih koji se sami javljaju. Naravno, zvaničnici Kluba ne žele da pominju imena, a nadaju se skorom rešenju ovog krucijalnog pitanja.

Goran Stevanović
foto: Starsport©

Jedno je sigurno, Uprava Napretka želi uspešnog i kompetentnog stručnjaka, koji će stručno rukovoditi timom u dužem vremenskom periodu. Prvi njegov zadatak biće izrada transfer liste u oba pravca i plan priprema, koje će početi sredinom januara u Turskoj. Ovde se nadaju da će se rešenje pronaći do Nove godine, jer Klubu predstoji teška borba za opstanak u društvu najboljih.

Da podsetimo, Napredak je jesenju sezonu završio na 15. mestu Linglong Supet lige sa 18 bodova, tri manje od Novog Pazara i Javora koji se nalaze u bezbednoj zoni.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track