VREME JE ZA NOVE POBEDE: Supruge fudbalera Partizana veruju u bolju 2021. godinu, a i njihovi muževi su složni
Foto: Story Petar Đorđević, Partizan.rs

ŽELJE ZA 2021. GODINU

VREME JE ZA NOVE POBEDE: Supruge fudbalera Partizana veruju u bolju 2021. godinu, a i njihovi muževi su složni

Fudbal -

Lepše polovine Vladimira Stojkovića, Milana Smiljanića, Bojana Ostojića, Rajka Brežančića i Nemanje Stevanovića sumirale godinu za nama i iznele očekivanja od naredne.

Bila, ne ponovila se! A ko još ovo nije rekao za 2020. godinu... Osim što se čovečanstvo suočilo s nevidljivim neprijateljem zvanim koronavirus, mnogima ni na sportskom planu ništa nije išlo od ruke. Noge.

Fudbaleri Partizana zasigurno jedva čekaju da isprate ovu godinu, a kako i ne bi kad su ostali bez titule, Kupa, Evrope, pa su još i u debelom zaostatku za Zvezdom u novoj sezoni... A kako razmišljaju njihove supruge?

Valentina Stojković, Tamara Smiljanić, Marija Ostojić, Gordana Brežančić, Senka Stevanović... Prezimena im otkrivaju muževe, a evo i njihovih odgovora na pitanje po čemu će pamtiti 2020. i šta priželjkuju u 2021.

Valentina Stojković, supruga Vladimira Stojkovića

- Nova godina je na pragu, euforiju prenosim na decu i oni je svakodnevno reflektuju ka meni. Poučeni prethodnom, u novoj priželjkujemo dobro zdravlje, toplinu doma i blizinu svojih najmilijih, lepe momente za sve, i malo manje neposrednosti od prethodne. A i ako bude iznenađenja, sada smo bogatiji za jedno veliko iskustvo i umemo se prilagoditi svemu što dolazi.

Vladimir Stojković, Valentina Stojković, Vladan Stojković
foto: Instagram

Senka Stevanović, supruga Nemanje Stevanovića

- Ovu godinu ću pamtiti po situaciji u kojoj se ceo svet našao. Meni nije ništa falilo, ljudi oko mene su ostali zdravi, a karantin me je još više zbližio s Nemanjom.

Tamara Smiljanić, supruga Milana Smiljanića

- Ova 2020. je bila teška za ceo svet. Nekako je sve stalo i navelo nas da se zapitamo gde žurimo, da se okrenemo dragim ljudima i da nađemo više vremena za sebe. Ipak, meni je ova godina i pored svega bila vrlo uspešna, jer sam završila fakultet i pokrenula sam s mamom modnu liniju.

Fudbalere Partizana nismo hteli da pitamo kakva im je bila 2020. godina. Znamo.

Marija Ostojić, supruga Bojana Ostojića

- Po koronavirusu, nažalost. U narednoj godini volela bih da to prođe, da oboleli ozdrave i da se vratimo normalnom životu. Poželeću svima prvenstveno zdravlje, a sebi da budem najvoljenija žena, mirna i spokojna, kao što već jesam.

Bojan Ostojić
foto: Starsport©

Gordana Brežančić, supruga Rajka Brežančića

- Ovu godinu pamtiću po svim uskraćenim stvarima, po velikom gubitku. Majku sam izgubila u januaru. Za mene će 2020. biti najtužnija.

Kurir / Nemanja Ilić

Foto: Story Petar Đorđević, Partizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track