KORONA NAPALA GRAĐANE! Gvardiola na velikim MUKAMA: Ni treninga, ni utakmica do daljnjeg!
Foto: Profimedia

GLOBALNA PANDEMIJA

KORONA NAPALA GRAĐANE! Gvardiola na velikim MUKAMA: Ni treninga, ni utakmica do daljnjeg!

Fudbal -

Meč između Evertona i Mančester Sitija u okviru 16. kola Premijer lige koji je trebalo da se igra u ponedeljak veče, odložen je zbog problema koji "građani" imaju sa korona virusom!

Nakon što su pre par dana pozitivni na testu bili Gabrijel Žezus i Kajl Voker koji su zbog toga propustili meč protiv Fulama još čak petorica članova tima Pepa Gvardiole dobili su pozitivan nalaz na koronu koja se očigledno proširila i na ostatak tima

Utakmica je odložena do daljnjeg ali to nije jedini problem za "građane".

Prvi je pod upitnikom susret sa Čelsijem u Premijer ligi 3. januara, a potom i polufinale Liga kupa na "Old Trafordu" sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, tri dana kasnije.

Najveća muka za Pepa Gvardiolu i njegove saradnike je što je trening centar zatvoren do daljnjeg i što igrači u tom periodu neće moći da treniraju, zbog straha od širenja virusa.

Rahim Sterling, Mančester siti
foto: EPA

Drugo sem utakmice protiv protiv Evertona, pod velikim upitnikom su dva derbija koje je Mančester siti trebao da igra sa Čelsijem u prvenstvu 3. januara, a potom i polufinale Liga kupa na "Old Trafordu" sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, tri dana kasnije.

Sve će to stvoriti nove probleme u ionako prenatrpanom rasporedu i ko zna kad će utakmice biti na programu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track