KLINCE OLIMPIKA OBRADOVAO DEDA MRAZ: Stigli pokloni za mlade fudbalere! VIDEO
Foto: FK Olimpik

Zasluženo

KLINCE OLIMPIKA OBRADOVAO DEDA MRAZ: Stigli pokloni za mlade fudbalere! VIDEO

Fudbal -

Fudbalski klub Olimpik iz Beograda, koji sjajno radi s mladim fudbalerima, uspešno je završio godinu, a sve svoje članove obradovao je novogodišnjim poklonima.

Dečacima koji nose dres Olimpika i vredno uče fudbalsku veštinu darove je uručio Deda Mraz lično!

A i zaslužili su, jer su uprkos teškoj godini u kojoj je koronavirus pogodio celu planetu imali odlične rezultate. Trenirali su i igrali utakmice maksimalno poštujući sve propisane mere u borbi protiv pandemije. Po ugledu na čuveni Milan, Olimpik je izradio i atraktivne zimske džempere.

FK Olimpik Beograd
foto: FK Olimpik

- Uz pomoć naših sponzora omogućili smo deci paketiće, šalove, propusnice i još neke stvari i tako sa osmehom završavamo ovu godinu i ulazimo u novu. Nije nam bilo lako u martu kada je bio period kada je važio policijski čas, ali izdržali smo i sačuvali naš sistem. Radimo na tri lokacije u gradu, imali smo dosta obaveza - kaže za Kurir Aleksandar Nedić, direktor omladinske škole Olimpika, i otkriva jedinstven sistem kako se radilo tokom lokdauna:

- Trenirali smo preko aplikacije Zum, a prijavilo se preko 100 naših članova, uglavnom su to bili treninzi kondicije i snage koji mogu da se rade kod kuće, a roditelji su bili vrlo zadovoljni jer je reakcija dece bila odlična. Kasnije smo se vratili normalnom radu, a u decembru smo se kao društveno odgovorna organizacija opredelili samo za treninge na otvorenom.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track