UPOZNAJTE SVASTIKU KRISTIJANA RONALDA: Zgodna Ivana ne da na zeta, a sa mlađom sestrom Georginom je izuzetno bliska (FOTO)
Foto: EPA

ivana rodrigez

UPOZNAJTE SVASTIKU KRISTIJANA RONALDA: Zgodna Ivana ne da na zeta, a sa mlađom sestrom Georginom je izuzetno bliska (FOTO)

Fudbal -

Verenicu Kristijana Ronalda Georginu Rodrigez odlično znate, a vreme je da upoznate i njenu rođenu sestru Ivana Rodrigez.

Ivana Rodrigez je četiri godine starija od Georgine. Rođena je u Madridu, a na Instagramu ističe da je građanin sveta, da obožava život, da je veliki sanjar i superheroina.

Na Instagramu ima preko 200 hiljada pratilaca, pa teško da može da drži korak sa sestrinom popularnošću koja na ovoj mreži ima 21 milion fanova.

Ovakva nejednakost po broju pratilaca nije iznenađenje s obzirom da je Georgina verenica svetske fudbalske zvezde dok je njena sestra daleko manje zastupljena na javnoj sceni.

Ivana koja često menja imidž odnosno boju kose veoma je bliska sa sestrom. Na Instagramu se vidi da dosta vremena provodi sa njom i decom koju Georgina odgaja sa Ronaldom.

Starija sestra Rodrigez podržava mlađu u svim njenim poslovnim poduhvatima - što i ističe na Instagramu kao i na javnom nastupima.

Veoma je ponosna na zeta na čije utakmice odlazi sa sestrom i kog je u decembru prošle godine branila od skandala pa je svima na Instagramu poručila da niko neće moći da naruši ono što je "kralj" Ronaldo postigao, da su uzaludni napori da ga uspore u pobedama kao i da je on motivacija i inspiracija svima.

Optužbe za silovanje teško da se mogu oceniti kao pokušaji da se osujeti nečija karijera.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track