BIZARNA POVREDA SKUPOCENOG NAPADAČA Čelsi ga platio 53 miliona, a on udario u korner zastavicu! Navijači se hvatali za glavu VIDEO
Foto: Profimedia

Hit priča

BIZARNA POVREDA SKUPOCENOG NAPADAČA Čelsi ga platio 53 miliona, a on udario u korner zastavicu! Navijači se hvatali za glavu VIDEO

Fudbal -

Četiri poraza u poslednjih šest utakmica i samo jedna pobeda u istom periodu unela je paniku u redove Čelsija.

Tim koji se do nedavno borio za sam vrh trenutno je na osmom mestu i tri boda manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Poslednji poraz u derbiju sa Mančester Sitijem na domaćem terenu opasno je poljuljao pozicije Frenka Lamparda na mestu trenera.

A koliko Čelsiju loše ide pokazuje i situacija iz derbija sa Sitijem, kada je Timo Verner doživeo bizarnu povredu.

Očekivale su pristalice "Plavaca" od nemačkog napadača kojeg je klub platio 53 miliona evra da donese prevagu u prvenstvu. Ali, Verner ne opravdava očekivanja. Nemac nije postigao gol već 12 utakmica zaredom, a ove sezone ima svega četiri gola i pet asistencija.

Verner se bizarno povredio kada je pokušao da izvede korner. Desnim stopalom je udario korner zastavicu i udario se po članku leve noge. Posle toga je ostao neko vreme u čučnju sa bolnom grimasom, a Čelsijevi navijači verovatno čupaju ono malo preostale kose.

Možda će Verneru da svane ukoliko se obistine predviđanja da će klupu umesto Lamparda preuzeti njegov sunarodnik Tomas Tuhel, doskorašnji trener Pari Sen Žermena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track