TRESE SE EVROPA! Ramos poručio predsedniku Reala: PSŽ mi je rekao da želi Mesija i mene u timu!
Foto: Profimedia

bomba

TRESE SE EVROPA! Ramos poručio predsedniku Reala: PSŽ mi je rekao da želi Mesija i mene u timu!

Fudbal -

Drama u Madridu! Kapiten Reala Serhio Ramos odbija da produži saradnju sa kraljevskim klubom.

Real nudi svom kapitenu jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu sezonu. Međutim, Ramos ne pristaje na ponudu.

Legenda Reala želi odmah dvogodišnji ugovor i ne pristaje na smanjene plate od 10 odsto. Ramos trenutno zarađuje 15 miliona evra godišnje.

Ramos je jasno stavio do znanja predsedniku Florentinu Perezu da je spreman da čuje i ponude drugih klubova. Španac je poručio prvom čoveku Reala da mu je neko iz PSŽ rekao da je francuski klub spreman da na leto angažuje njega i Lionela Mesija.

Ta vest odmah je dospela na naslovnice najuglednijih sportskih medija u svetu. Ugledni "France Football" pisao je o velikom planu PSŽ-a za dovođenje najvećih zvezda Reala i Barselone.

Saga oko Ramosovog novog ugovora traje već mesecima.

"Neko mora da objasni kako smo i zašto došli do situacije da kapiten i legenda kluba bude na listi igrača koji od 1. januara mogu potpisati ugovor sa drugim klubom", napisao je novinar Alfredo Dura na Tviteru, a njegovu objavu podelio je Ramosov brat i agent Rene.

Ramos je u Real stigao davne 2005. godine i sa kraljevskim klubom osvojio je 22 trofeja. Čak četiri puta bio je šampion Evrope sa Madriđanima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track