DA LI SE BLIŽI KRAJ OVE TRANSFER SAGE!? Direktor Fenerbahčea otkrio da je Mezut Ozil na pragu potpisa!
Foto: Epa/Dan Himbrechts

KONAČNO

DA LI SE BLIŽI KRAJ OVE TRANSFER SAGE!? Direktor Fenerbahčea otkrio da je Mezut Ozil na pragu potpisa!

Fudbal -

Sportski direktor Fenerbahčea Emre Belozoglu rekao je da fudbaler Arsenala Mesut Ozil "nikada nije bio bliži" prelasku u taj turski klub.Ozilov ugovor sa Arsenalom, čiji je najplaćeniji igrač, ističe na kraju sezone. Njegovi menadžeri razgovarali su sa predstavnicima Fenerbahčea i Di Si junajteda u vezi sa transferom u zimskom prelaznom roku.

On nije registrovan za Premijer ligu i Ligu Evropa, a nije igrao od marta.

"Imali smo sastanak sa njim i njegovim menadžerom. Mesut nikad nije bio bliži dolasku. Kada se ti sastanci završe, mi ćemo održati naše sastanke. Ako se Mesut dogovori sa svojim klubom o uslovima koje želimo, to neće uticati na naša finansijska ograničenja ove godine", rekao je Belozoglu, preneo je Skaj.

"Fenerbahče i drugi klubovi više nemaju moć da dovode fudbalere za ugovore od četiri, pet miliona evra. Neće biti ugovora koji bi narušili ravnotežu ili uticali na plate ostalih igrača, nemamo tu sposobnost", dodao je on.

Ozil je nedavno rekao da želi da igra u Turskoj ili SAD pre nego što završi karijeru.

"Ako odem u Tursku, mogu jedino da odem u Fenerbahče. Kao dete u Nemačkoj odrastao sam navijajući za Fenerbahče, svaki Nemac turskog porekla navija za turski tim kada odrasta u Nemačkoj. Moj klub je bio Fenerbahče. Fenerbahče je kao Real Madrid u Španiji, najveći klub u mojoj zemlji", naveo je tada Ozil.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track