DVA STEFANA PONOVO NA KROVU: Hajdin i Purtić potpisali za Voždovac!
Foto: FK Voždovac

transfer PIJACA

DVA STEFANA PONOVO NA KROVU: Hajdin i Purtić potpisali za Voždovac!

Fudbal -

Fudbaleri Stefan Hajdin i Stefan Purtić vratili su se u Voždovac, saopštio je večeras beogradski klub.

Levi bek Hajdin je za Voždovac igrao kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, a sada je potpisao ugovor na dve godine. On se odmah priključio ekipi i na spisku je putnika za pripreme u Antaliji.

"Čast mi je što sam se vratio kući. Voždovac je zaista poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa sjajnim ljudima, od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu više da pružim Voždovcu", rekao je Hajdin za klupski sajt.

Nekadašnji kapiten Stefan Purtić vratio se iz Indjije sa pozajmice.

"Srećan sam što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čelu sa trenerom (Jovanom) Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve", naveo je Purtić.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković rekao je da je zadovoljan što su Hajdin i Purtić ponovo u klubu.

"Hajdin i Purtić znaju kako klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili", naveo je Marković.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track