SUMINI CILJEVI: Tutula sa Partizanom, pa odlazak u ovu ligu VIDEO
Foto: Starsport©

VERUJE DA ŠAMPIONSKA TRKA NIJE IZGUBLJENA

SUMINI CILJEVI: Tutula sa Partizanom, pa odlazak u ovu ligu VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Partizana se nalaze na pripremama u Beleku, a Sejduba Suma iz Turske poručuje da za njega borba za titulu prvaka Srbije nije završena.

Vezista Partizana uporedio je školu Ajaksa, u kojoj je boravio kao mlad fudbaler i školu crno-belih koja je takođe poznata po talentovanim mladim igračima koji ređaju uspehe širom sveta.

- Mogu reći da je donekle slično, jer se u Partizanu kreće i radi još od ranih godina. U vašoj zemlji sam proveo prelepo vreme, mislim da i svi uživaju. Kada dođeš iz mlađih kategorija u prvi tim, trebalo bi da si ponosan na to i nekako se osećaš moćno. Treba da pomognemo deci kada dođu u prvi tim, jer su pomalo uplašeni. Nije isto kao kad su u svojoj generaciji. Ovo je igra velikih brojeva i moramo ih terati da rade jako, ali i da im to ne bude napor - izjavio je Suma.

- Najbolja liga za mene je Primera, ako mogu da biram, izabrao bih nju.

Kroz karijeru Vas prati dres sa broj 20, da li postoji posebna simbolika?

Vezista Partizana sjajno sarađuje sa ofanzivcima crno-belih, u tandemu sa Sadikom dostigao je vrhunac, ali i sada sa Filipom Holenderom nastavlja da pruža sjajne partije.

- Saradnja mene i Sadika je bila sjajna. Da bi ostao u klubu dugo, moraš da imaš dobru saradnju sa igračima koji dolaze i odlaze. Kada igrač ostane dugo, kao što smo Sadik i ja, a sada i Holender, to je dovoljno vremena da se razumemo, nekoliko meseci. Mogu da znam šta da očekujem od njega kad ima i kad nema loptu. Osećam se odlično i potrudiću se da što duže ostanenemo zajedno - zaključio je Suma.

Sudeći po trenutnom interesovanju ostalih klubova, Suma će ostati i ovo proleće u Partizanu a cilj je samo jedan.

- Voleo bih da osvojimo prvenstvo. Osvojili smo kup, ali sada je cilj prvenstvo. Moramo da se trudimo i radimo, neće doći samo od sebe. Kako radiš, tako ti se vrati, to je fudbal - jasan je Suma

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track