ONA JE NAJTAJANSTVENIJA DEVOJKA FUDBALERA: U vezi je sa slavnim fudbalerom 15 godina, a on će uskoro napadati Zvezdu
Foto: Profimedia/Tviter

misterija

ONA JE NAJTAJANSTVENIJA DEVOJKA FUDBALERA: U vezi je sa slavnim fudbalerom 15 godina, a on će uskoro napadati Zvezdu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Milana odigraće u drugoj polovini februara dvomeč u okviru eliminacione faze Lige Evrope.

Italijanski klub će se crveno-belima suprotstaviti pojačan Mariom Mandžukićem, bivšim hrvatskim reprezentativcem.

Italijani su sa velikim oduševljenjem dočekali Mandžukića, koji je svojevremeno nosio dres Juventusa, a mediji su se više bavili njegovim privatnim životom. I nisu imali puno šta da napišu.

Ivana Mikulić, Mario Mandžukić
foto: Profimedia/Tviter

Mandžukić je poznat po tome da se ne eksponira u javnosti, a gotovo se ništa ne zna o njegovoj dugogodišnjoj devojci Ivani Mikulić. Poznato je da su njih dvoje u vezi gotovo 15 godina, još od početka Mandžukićeve karijere. Ivana svuda putuje sa Mariom, gde god da on igra. A promenio je dosta adresa, od Volfsburga, preko Bajerna, Atletika iz Madrida, Juventusa, Al Duhaila do Milana. Uprkos svemu ostala je skromna devojka, koja ne pati za pažnjom. Ivana nema društvene mreže, ne fotografiše se na javnim događajima, sa skupocenim automobilima ili delovima odeće i obuće, nema je na luksuznim putovanjima niti destinacijama. Za mnoge je ona najtajanstvenija devojka/supruga fudbalera.

"Najbolje se osećam kod kuće s porodicom i devojkom. Nećete me često videti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima'", rekao je svojevremeno Mandžukić, a po svemu sudeći isti stav ima i Ivana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track