HRVAT IZNEO STAV O VAKCINISANJU: Primio bih samo rusku, često je Rusija pogrešno predstavljena na Zapadu
Foto: EPA Paulo Novais

jasno i glasno

HRVAT IZNEO STAV O VAKCINISANJU: Primio bih samo rusku, često je Rusija pogrešno predstavljena na Zapadu

Fudbal -

Hrvatski fudbaler i defanzivac Zenita Dejan Lovren pričao je o eventualnom vakcionisanju zbog koronavirusa i istakao da pred svakog pojednica mora da bude odluka šta će da uradi i da li će primiti vakcinu.

- Nikad nisam rekao da ne postoji virus, pričao sam o slobodi izbora. Trebalo bi da svako ima izbor, pa na primer, kada pročitam da ljudi koji nisu vakcinisani neće moći da nađu posao, zapitam se da li je kompatibilno sa ljudskim pravima. Ne mislim da su vakcine opasne, ali niko ne može da me natera da je primim - rekao je Lovren.

On je naglasio da je zaključak u suštini - "ako želiš da se vakcinišeš, uradi to" ili "ako ne želiš da se vakcinišeš, preuzmi potencijalnu odgovornost".

- Ukoliko bih morao da biram, izabrao bih rusku vakcinu. Mislim da je Rusija često predstavljena pogrešno na Zapadu i na način koji nije fer - kazao je Lovren.

Mančester Junajted - Liverpul

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track