MURINJO NE POPUŠTA: Trener Totenhema ima poruku za Bejla
Foto: EPA

zna se ko igra

MURINJO NE POPUŠTA: Trener Totenhema ima poruku za Bejla

Fudbal -

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je da napadač Geret Bejl mora da zaradi minute na terenu pokazujući doslednost na terenu.

Bejl se vratio u Totenhem kao pozajmljeni igrač Real Madrida, ali je njegov broj nastupa u Premijer ligi ograničen, mada je redovno nastupao u Ligi Evropa.

Murinjo je ranije ovog meseca insistirao da u klubu nije bilo razgovora o Bejlovoj budućnosti nakon što su se u medijima pojavili natpisi da ga Totenhem neće zadržati naredne sezone.

Portugalac je, pred gostovanje Vikombu u FA kupu, rekao da bi Bejl mogao da zaigra na tom meču, ali je istakao da svaki minut na terenu treba da se zaradi.

"Ne mogu da dam minute igračima... Svi znamo poteškoće sa kojima se suočavao u poslednjih nekoliko sezona, svi znamo da je stigao povređen, da je i ove sezone imao manjih problema", rekao je Murinjo, prenose britanski mediji.

"Najvažnije mu je da bude dosledan, da trenira bez ikakvih problema, a kada je igrač dosledan na treningu i podnosi visok intenzitet bez ikakvih problema, onda je igrač spreman... Ne da dobije minute, već da ih zaradi. U tome je razlika", dodao je on.

Utakmica Totenhem - Vikomb igra se od 20.45.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track