RIO FERDINAND UDARIO NA SRBINA: Gospodine Matiću, utičite na igru, šta će vam ruke na leđima?
Foto: AP

prozivka

RIO FERDINAND UDARIO NA SRBINA: Gospodine Matiću, utičite na igru, šta će vam ruke na leđima?

Fudbal -

Najveće iznenađenje u ovom kolu u Evropi napravili su fudbaleri Šefild junajteda, koji su na Old Trafordu savladali domaći Mančester junajted sa 2:1.

Fenjeraš je tako prekinuo niz "crvenih đavola" od 13 susreta bez poraza i onemogućio ih da ponovo zasednu na vrh tabele u Premijer ligi. Kritike za igru i ponašanje na terenu posle očajne partije stižu sa svih strana, a najglasniji je bio Rio Ferdinand, legendarni kapiten, koji je posebno potkačio Nemanju Matića.

Rio Ferdinand
foto: Reuters

- Ekipa nije uradila ništa. Marsijal je podbacio, isto i Matić. Trebalo je da uđu u duel i uzmu loptu, a ne da drže ruke na leđima što ja mrzim. Gospodine Matiću, molim vas utičite na igru! I ne radi se samo o njima, mogao bih da izdvojim još nekoliko pojedinaca poput De Hee - pričao je Rio Ferdinand, a preneli britanski mediji.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Slavni as je zatim naglasio da je sve posledica dešavanja u glavama igrača.

- Ukoliko je neko na Old Trafordu počeo da se zanosi po pitanju položaja kluba u šampionatu ovo je bio pravi test. Protiv Liverpula su bili izuzetni, a onda dođe pad protiv poslednjeg na tabeli i Junajted izgleda potpuno beživotno i slabo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja