ČUKARIČKI GOSTUJE INĐIJI Šapić: Mnogo konkurenata za Evropu, svaka utakmica presudna
Foto: Fkcukaricki.rs

SUPERLIGA

ČUKARIČKI GOSTUJE INĐIJI Šapić: Mnogo konkurenata za Evropu, svaka utakmica presudna

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je da će svaka utakmica biti presudna u borbi za mesto koje vodi u evropsko takmičenje, i naveo je da njegov tim želi već protiv Indjije da udje u pravi ritam.

"Ima baš mnogo ekipa koje konkurišu, stvarno ne bih u ovom momentu o pojedinim timovima. Stanje na tabeli je takvo da će svaka utakmica biti presudna", rekao je Šapić za sajt kluba.

Klub sa Banovog brda će se u nastavku srpskog prvenstva boriti za mesto koje vodi u evropska takmičenja.

Čukarički će sutra od 13.00 gostovati Inđiji u 20. kolu Super lige Srbije.

Šapić je pohvalno govorio o narednom rivalu Indjiji, protiv koje će igrati prvu utakmicu posle zimske pauze.

"Oni su prilično promenili ekipu, doveli su dobra i zanimljiva pojačanja. Tamo je na pozajmici i naš igrač, Aleksandar Djordjević, svesni smo da su težak rival. Pre svega, na domaćem terenu igraju veoma čvrsto. Na nama je da krenemo jako od starta i da odmah uhvatimo ritam, s obzirom na to da nas u februaru očekuje čak pet prvenstvenih mečeva", kazao je Šapić.

Po njegovim rečima, povreda Asmira Kajevića je poremetila Čukarički, ali da veruje da će stručni štab naći pravo rešenje za tim.

Čukarički će biti jači za oporavljenog Marka Docića, koga je Šapić menjao na mestu kapitena, a rekao je da je njegov povratak veliko pojačanje za tim i da će pomoći u nastavku sezone.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track