ŽELJKO BUVAČ NAŠAO POJAČANJE U SRBIJI: Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde na leto ide u Rusiju!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

zov moskve

ŽELJKO BUVAČ NAŠAO POJAČANJE U SRBIJI: Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde na leto ide u Rusiju!

Fudbal -

Moskovski Dinamo snimao Mirka Ivanića na pripremama u Turskoj, sportski direktor tog kluba oduševljen njegovim partijama

Mirko Ivanić bio je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u jesenjem delu sezone. Fantastične partije u Ligi Evrope i prvenstvu Srbije nisu prošle nezapaženo. Nakon Majnca, veliko interesovanje za veznog fudbalera pokazao je moskovski Dinamo.

Željko Buvač
foto: Kurir sport/Aleksandar Radonić

Sportski direktor ruskog giganta Željko Buvač oduševljen je igrama Mirka Ivanića i dva puta su ljudi iz Dinama gledali fudbalera Crvene zvezde tokom priprema u Beleku. Nezvanično, bilo je i razgovora sa čelnicima crveno-belih, međutim do dogovora nije došlo.

Mirko Ivanić (27) odigrao je najbolju polusezonu u karijeri, upisao je 26 utakmica u svim takmičenjima, dao 12 golova i imao pet asistencija. Trener Dejan Stanković iz njega je izvukao ono najbolje. Na Marakani su ubeđeni da će njegova cena na leto biti kudikamo veća, nego što je sada. Saznajemo, da je minimalna suma za koju bi Mirko Ivanić mogao da napusti Ljutice Bogdana 3.000.000 evra.

Mirko Ivanić
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Novac nije problem za moskovski Dinamo, a Rusi su hteli da kaparišu Ivanića i posao završe na leto, jer fudbaleru ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u junu 2022. godine. Valja podsetiti da je Mirko Ivanić došao iz Bate Borisova na Marakanu u zimu 2019. godine u transferu vrednom 1.300.000 evra.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track