Donji Srem šokirao OFK, Pazarci najubedljiviji

Jelen Superliga

Donji Srem šokirao OFK, Pazarci najubedljiviji

Fudbal -
Na prve tri utakmice Jelen Superlige igrane u subotu, postignuto je sedam golova

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su najubedljiviju pobedu u prvom kolu Jelen Superlige, pošto su savladali niški Radnički sa 3:0. Novi prvoligaš Donji Srem iznenadio je OFK Beograd na Karaburmi sa 1:0, a jedini gol dao je Milutinović u 90. minutu. Jagodina je pogotkom Stojanovića dobila Hajduk na svom terenu, a Sloboda je kod kuće bila bolja od Spartak Zlatibor vode sa 2:0.

Prvi gol u subotu postignut je u Jagodini. Domaćin je golom kapitena Miloša Stojanovića poveo protiv Hajduka iz Kule, a ispostavilo se da je to bio jedini pogodak na meču. Pre kraja poluvremena postignut je još jedan gol, Enver Alihodžić doneo je prednost Novom Pazaru protiv niškog Radničkog. Tim sa juga od 12. minuta igra sa igračem manje, pošto je isključen Marko Ranđelović. Novopazarci su to iskoristili i u drugom poluvremenu su dali još dva gola preko Damjanovića i Ristovića.

Krajem prvog poluvremena do prednosti je došla i Sloboda. Vođstvo Užičanima doneo je napadač Savo Kovačević u 37. minutu, a devet minuta pre kraja utakmice Ranđelović je obezbedio trijumf Slobode.

Od 20 časova Partizan dočekuje BSK, u nedelju igraju Vojvodina i Smederevo, dok je duel Javora i Zvezde odložen zbog sabora trubača u Guči. Rad je u prvom meču nove sezone kao domaćin golovima Luke i Čaušića sa 2:0 porazio kragujevački Radnički.

Jelen superliga, 1. kolo

Petak:Rad-Radnički Kragujevac 2:0

(Luka 28, Čaušić 59)

Subota:

Jagodina - Hajduk 1:0

(Stojanović 14)

OFK Beograd - Donji Srem 0:1

(Milutinović 90)Sloboda - Spartak Zlatibor voda 2:0

(Kovačević 37, Ranđelović 81)

Novi Pazar - Radnički Niš 3:0

(Alivodić 29, Damjanović 58, Ristović 74)

Partizan - BSK 7:0 (Ivanov u 25, S.Ilić u 47, Zabija u 48, Ninković u 65, Šćepović u 74, L.Marković u 84. i golman Stojković u 90. minutu iz penala)

Nedelja:

18.30 Vojvodina - Smederevo

Odloženo:

Javor - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track