SPEKTAKL NA BANOVOM BRDU: Tuča fudbalera, Lalatović uleteo na teren, šest golova i Čukarički u 98. minutu do boda!
Foto: Starsport

ludnica

SPEKTAKL NA BANOVOM BRDU: Tuča fudbalera, Lalatović uleteo na teren, šest golova i Čukarički u 98. minutu do boda!

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 3:3, u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

Beogradski tim poveo je u petom minutu golom Veljka Birmančevića, a prednost je udvostručio Nikola Ćirković golom u 12. minutu.

Vojvodina je smanjila zaostatak u 64. minutu pogotkom Miljana Vukadinovića iz penala, a minut kasnije izjednačio je Arandjel Stojković.

Preokret i vodjstvo novosadskoj ekipi doneo je Veljko Simić golom u 80. minutu, a bod Čukaričkom obezbedio je Stefan Čolović golom u osmom minutu nadoknade vremena.

Vojvodina je poslednje dve utakmice bez pobede i treća je na tabeli sa 43 boda. Čukarički na četvrtom mestu ima četiri boda manje.

Ranije danas Partizan je pobedio Novi Pazar sa 4:1, a Spartak je pobedio Bačku sa 1:0. Tri utakmice završene su nerešeno: Napredak-Javor 1:1, Proleter-Zlatibor 2:2 i TSC-Rad 0:0.

Vodiće se ozbiljna bitka za titulu u Italiji, a pet dana pred dolazak u Beograd na meč sa Zvezdom Milan gostuje Speciji (20.45) i ima imperativ pobede jer ga sledećeg vikenda čeka derbi s Interom. Kvota na dvojku je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Specija - Milan,

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track