VAZURA IZ BOLNIČKE POSTELJE ZA KURIR: Operisao sam ukrštene ligamente, ležim i još sam pod dejstvom lekova!
Foto: Starsport©

baš ga poteralo

VAZURA IZ BOLNIČKE POSTELJE ZA KURIR: Operisao sam ukrštene ligamente, ležim i još sam pod dejstvom lekova!

Fudbal -

Direktor FK Partizan dožoveo peh na skijanju posle čega je morao pod nož

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura nije prisustvovao utakmici crno-belih i Novog Pazara, koju je u subotu klub iz Humske ubedljivo rešio u svoju korist (4:1).

U izjavi za Kurir Vazura kaže da se oporavlja od hirurškog zahvata na kolenu. On se prethodno povredio na skijanju, a koleno je nastradalo toliko da je operacija bila neizbežna. Intervencija je obavljena još u četvrtak, pa je direktor Partizana bio primoran da trijumf svog tima posmatra na malom ekranu.

Partizan, Novi Pazar
foto: Starsport

- Prednje ukrštene ligamente sam operisao. Desila se nezgoda na skijanju. Sada sam dobro, to je najvažnije. Dobro sam, pod dejstvom lekovima i zato ne mogu mnogo da pričam - rekao je za Kurir Miloš Vazura.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, FK Partizan
foto: Shutterstock, Starsport

Naš list je pre nekoliko dana prvi objavio da je Miloš Vazura saslušan u u svojstvu građana u sklopu velike akcije policije u kojoj je uhapšena kriminalna grupa okupljena oko Veljka Belivuka. Dugogodišnji funkcioner Partizana je saslušan u policiji kako bi dao izjavu na okolnosti vezane za uhapšene pripadnike kriminalne grupe posle čega je pušten, a s njim je u policiji izjavu dao i predsednik kluba Milorad Vučelić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track