GOLMAN ČUKARIČKOG: Rad igra bolje nego u prvom delu sezone
Foto: Fkcukaricki.rs

Superliga Srbije

GOLMAN ČUKARIČKOG: Rad igra bolje nego u prvom delu sezone

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Čukarički Đorđe Petrović ocenio je da njihov naredni protivnik u Super ligi Srbije, ekipa Rada, igra daleko bolje u drugom delu sezone.

"Igraju daleko bolje nego u prvom delu sezone, imaju i dosta bolji tim, dovoljno je samo da kažem da su na pozajmicu upravo iz Čukaričkog angažovali Marka Šarića, sa čijim smo kvalitetima odlično upoznati, kao i Andriju Kaluđerovića, najboljeg strelaca u istoriji Super lige", rekao je Petrović za sajt kluba.

Fudbaleri Čukaričkog gostuju Radu, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Čukarički je četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 39 bodova, dok je Rad na 15. poziciji sa 20 bodova.

"Ispostavilo se da je Rad ekipa koja nam je pomogla u prethodna dva kola, slavili su protiv Proletera, a uzeli su bod na gostovanju TSC-u, našim rivalima u borbi za Evropu. Naravno, Rad ima svoju računicu, bori se za opstanak", rekao je 21-godišnji golman.

Petrović je ocenio da će uslovi za igru biti teški, ali i da je na igračima da se prilagode.

"Drugačije je i braniti i igrati po takvom terenu. Naravno, na nama je da se prilagodimo, to ne sme da bude nikakav izgovor. Nadam se da neće biti baš kao protiv Vojvodine, kada smo igrali u kasnom terminu, pa je teren na Banovom brdu bio zaledjen. Sada je termin početka meča ipak nešto raniji", zaljučio je Petrović.

Petrović je propustio prva dva meča u drugom delu sezone i ističe da je spreman da se vrati na teren.

"Logično je bilo da Belić brani na startu proleća. On je sjajan momak, odličan golman, nije propustio niti jedan trening, bio je fantastičan na pripremama u Turskoj. Opet, ja sam bio sa reprezentacijom na turneji, pa je Belić zaslužio da ima prednost u tom trenutku. Spreman sam da se vratim na teren, ali naravno o tome odlučuje stručni štab", rekao je on.

Utakmica Rad - Čukarički igra se utorak od 16.00.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track