MILAN STIŽE U BEOGRAD U NAJJAČEM SASTAVU: Zlatan napada Crvenu zvezdu, Pioli poveo sve najbolje što ima!
Foto: Profimedia

nema kalkulisanja

MILAN STIŽE U BEOGRAD U NAJJAČEM SASTAVU: Zlatan napada Crvenu zvezdu, Pioli poveo sve najbolje što ima!

Fudbal -

Trener "roso-nera" najviše nade polaže u fudbalere sa balkanskim mentalitetom - Ibrahimovića, Hrvate Mandžukića i Rebića, te Srbina iz Bosne Krunića

Milan u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi dolazi u najjačem mogućem sastavu! Trener Stefano Pioli neće kalkulisati, na konferenciji pred polazak za Srbiju otvoreno je rekao da će povesti sve igrače, čak i Zlatana Ibrahimovića, za koga je bilo gotovo izvesno da će propustiti prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

- Ulazimo u period sezone u kome ćemo igrati mnogo utakmica. Sve su važne, počevši od sutrašnje. Biće ovo odlučujuće utakmice i u prvenstvu i u Ligi Evrope - rekao je Pioli na konferenciji pred polazak za Beograd.

Sasvim je izvesno da će biti određenih rotacija u timu Milana, te ga će gotovo sigurno Mario Mandžukić početi utakmicu protiv Crvene zvezde, dok će Zlatan Ibrahimović biti na klupi.

- Mandžukić je veliki profesionalac i dobro se uklopio. Naporno radi, na raspolaganju je, spreman je da igra. U svakom slučaju i Ibra putuje u Beograd. Svi idemo u Beograd!

Stefano Pioli kaže da dobro poznajue balkanski mentalitet, te je sasvim izvesno da najviše očekuje u sutrašnjem meču od dvojice Hrvata Mandžukića i Ante Rebića, te Srbina iz Bosne Radeta Krunića.

- Volim igrače sa Balkana jer su vredni radnici. Jaki su, imaju jake ličnosti. Poštuju te, ali ti u lice kažu šta misle. Volim ljude koji to rade.

Zlatan Ibrahimovic, Romelu Lukaku
foto: ALESSIO MORGESE / AFP / Profimedia

Strateg Milana ne beži od toga da je njemu i fudbalerima u mislima derbi sa Interom u nedelju od 15.00 sati, međutim, tvrdi da su 100 odsto koncentrisani na Crvenu zvezdu.

- Želimo da sve naše snage budu usmerene na Ligu Evrope. Moramo da ostanemo skromni. Hajde da mislimo o sutrašnjem meču, biće vremena za pripremu meča sa Interom - kazao je Pioli i izneo pohvale na račun Crvene zvezde:

Nemanja Milunović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Moramo da gledamo unapred, kao što smo uvek i radili. U sportu nije važno ono što si uradio, nego ono što ćeš da uradiš. Želimo dobar početak sutra, mada znamo da je ovo izazov koji će trajati 180 minuta i da igramo protiv tima koji dominira u svojoj ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track