NISAM VAM JA KIMI I RADE, S**E JEDNE MALE! Poslušajte kako Velja Nevolja disciplinuje druge navijačke grupe Partizana! VIDEO
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

IZGOREO

NISAM VAM JA KIMI I RADE, S**E JEDNE MALE! Poslušajte kako Velja Nevolja disciplinuje druge navijačke grupe Partizana! VIDEO

Fudbal -

Skoro svakog dana isplivavaju novi, zastrašujući detalji o navodnim zlodelima Veljka Belivuka i njegove grupe.

Ova grupa skrivala se iza maske navijača, a nedvosmisleno je vodila glavnu reč na južnoj tribini Partizanovog stadiona.

U javnosti je ponovo postao aktuelan audio snimak na kome se čuje Velja Nevolja kako disciplinuje navijačku grupu "Vandal Boys".

Na snimku se čuje kako glas govori: "Ja vam nisam Kimi, nisam Rade, sise jedne male!". "Vandal Boys" su jedno vreme bili sa Partizanovcima, ali su onda otišli od njih i prišli grupama na jugu, od kojih je glavna i vodeća bila Belivukova "Principi".

Ubistvo, Navijač, Istraga, Ubijen, Veljko Belivuk, Vlastimir Milošević, Velja Nevolja, Karatista, Po
foto: Zorana Jevtić

Ako je zaključiti po ovom snimku, "Vandali" su se pojavili sa svojim obeležjima i jedini su okačili slike, uprkos kako izgleda dogovoru da se grupe ne ističu. Pominje se onda i njihova nedisciplina zbog kašnjenja, što je posebno izazvalo gnev osobe na snimku.

"Odakle vama ideja da se vi sami potpisujete? Svi idu kao grobari jug, samo se Vandali potpisuju. Niko ne kači slike, samo vandali kače slike… Ja vam nisam Kimi, nisam Rade, sise jedne male! I sledeći put kad zakasnite, ima ja da vas bijem sve pojedinačno… Sram vas bilo! Sad makar raščistili i završili bilo kakav vid saradnje sa vama, završićemo ako treba, ali neće više biti po vašem!", besno urla Belivuk.

Poslušajte:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track