ČEKAJTE LJUDI, ŠTO NAS KASAPITE, BRE?! Lučanci se ljuti zaletali na sudiju u Inđiji VIDEO
Foto: Printscreen YT

MNOGE IM SE ODLUKE NISU DOPALE

ČEKAJTE LJUDI, ŠTO NAS KASAPITE, BRE?! Lučanci se ljuti zaletali na sudiju u Inđiji VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Mladosti iz Lučana bili su tokom utakmice 22. kola Superlige Srbije ptoziv Inđije kivni na glavnog arbitra meča Marka Ivkovića.

Protestovali su zbog penala, iz kojeg je postignut jedini gol, koji je Inđiji doneo tri boda, ali i zbog još nekih odluka, koje se nisu dopale ni fudbakerima ni treneru Lučanaca Nenadu Milovanoviću. - Daj, bre, pusti nas da igramo, da li si normalan? Šta hoćeš, da mi daš karton? I to ti je bitno, snima te kamera - dobacivao je Milovanovićsudiji neposredno pre nego što je mu je ovaj pokazao javnu opomenu.

Nije samo trener gostiju burno reagovao i skakko na Ivkovića, To su radili i fudbaleri tima iz Lučana. Prvo su se okomili na njega posle penala, potom i u drugom poluvremenu kada je pokazao crveni karton jednom igraču Mlaosti.

- Šta deliš kartone, da li si normalan? Pogledaj, brate, šta radi, na skok daje čoveku crveni karton. Čekajte ljudi, što nas kasapite, bre? - u neverici je bio Neško, koji je odmah povikao na svoje igrače da se sklone od sudije da još neko ne dobije crveni karton.

- Alo, sklonite se od njega. Skloni se od njega, Šatara! - vikao je trener Mladosti na 3:15 snimka.

Jedan od najiskusnijih igrača gostiju Bojović žalio se četvrtom sudiji na tretman koji je Mladost imala kod glavnog arbitra.

- Dao sam 100 golova u Superligi, i da nas neko ovako zaje...a, hajde da ne igramo više - rekao je.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track