BRUTALNA KRAĐA U IVANJICI! Rasim Ljajić OGORČEN: Sudija došao po ZADATKU! Postoje ekipe koje treba i koje ne smeju da ISPADNU!
Foto: Zorana Jevtić

NE VIDI SVRHU DALJEG IGRANJA

BRUTALNA KRAĐA U IVANJICI! Rasim Ljajić OGORČEN: Sudija došao po ZADATKU! Postoje ekipe koje treba i koje ne smeju da ISPADNU!

Fudbal -

Počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić ogorčen je bio suđenjem Milana Ilića iz Ćuprije u Ivanjici na utakmici protiv Javora koju je domaćin dobio rezultatom 1:0

“Od prvog minuta bilo je jasno da je sudija došao da odradi posao i po cenu ličnog i profesionalnog brukanja, što su i neutralni posmatrači mogli da zaključe, jer je Ilić za igrače domaćina dosudio sijaset faulova, posebno u zoni oko šesnaesterca, a svaki kontakt gostiju kaznjavao žutim kartonom, da bi na početku drugog poluvremena i isključio igrača Novog Pazara Mijića. Na kraju je ovaj takozvani arbitar poništio i čist pogodak ekipi Novog Pazara, svirajući faul koji niko osim njega nije video. Čak je i igračima Javora bilo neprijatno zbog ovako pristrasnog suđenja ”, rekao je Ljajić za "indeksonline.rs" i nastavio:

“Od kako sam u fudbalu, isti sudija je svaki put kad je sudio Novom Pazaru, oštetio klub. Na ovakav način se obesmišljava svako takmičenje, jer očito postoje ekipe koje treba da ispadnu i ekipe koje ne smeju da ispadnu. Novi Pazar je po ko zna koji put oštećen u ovom prvenstvu, i smatram da je mnogo celishodnije da novac koji ulažemo za razvoj fudbala usmerimo ka izgradnji sportske infrastrukture, jer nam je onemogućeno od strane ovakvih sudija da se izborimo za opstanak. I nije ovde u pitanju samo FK Novi Pazar, s obzirom da ni fudbal u Srbiji neće ozdraviti dok ovakvi ljudi kao Ilić sude i o nečemu odlučuju”, zaključio je Ljajić.

Kurir sport / indeksonline. rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track