IBRA DOŽIVEO PONIŽENJE NA ULICI: Zlatanu prišao poznati italijanski novinar i uručio mu OVO! Evo kako je napadač Milana reagovao
Foto: Starsport©

SERIJA A

IBRA DOŽIVEO PONIŽENJE NA ULICI: Zlatanu prišao poznati italijanski novinar i uručio mu OVO! Evo kako je napadač Milana reagovao

Fudbal -

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović doživeo je žestoko poniženje dan posle derbija sa Interom u kojem je njegov tim ubedljivo poražen.

Naime, novinar Valerio Stafeli "pronašao u gradu" i uručio mu trofej Zlatni tapir!

Zlatan Ibrahimović
foto: Starsport©

Zlatni tapir se dodeljuje igračima ili trenerima koji su podbacili na terenu, a Ibri je ovo ukupno šesti Zlatni tapir koji je dobio za vreme igranja u Seriji A.

- Bilo je teško u nedelju, imali smo dosta grešaka, ali ćemo se oporaviti. Na sledećem meču ću poneti tapira sa sobom, možda mi donese sreću - rekao je Ibrahimović koji, doduše, nije bio toliko pogođen što se tapir ponovo našao u njegovim rukama.

Zlatan se na sve to - nasmejao!

Pogledajte:

Sautempton je remijem sa Čelsijem prekinuo niz od šest ligaških poraza, a na Lidsovim utakmicama pada u proseku 3,46 gola po meču, najviše u prvenstvu. Kec na današnjem meču (19.00) plaća se sa 2,50, dok je tip 3+ vredan kvote 1,65. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lids – Sautempton.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track