JA LEGNEM DA SPAVAM, A ONA UZME MOJ TELEFON... Borjan otkrio zanimljive detalje iz spavaće sobe: Evo šta radi ljubomorna Snežana
Foto: Dragana Udovičić

otvoreno o braku

JA LEGNEM DA SPAVAM, A ONA UZME MOJ TELEFON... Borjan otkrio zanimljive detalje iz spavaće sobe: Evo šta radi ljubomorna Snežana

Fudbal -

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i njegova supruga Snežana Filipović važe za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene.

Milan i Snežana su više od pet godina u srećnom braku i imaju sina Filipa koji je centar njihovog sveta.

Golman srpskog šampiona često ističe da je ponosan na svoju suprugu, da mu je ona najveći oslonac u životu i da bez nje i njihovog sina ne bi postigao ovakve uspehe u karijeri.

U intervjuu za "Alo" Snežana i Milan su otkrili kako uspevaju da održe bračnu zajednicu.

"Pa ja više slušam nju (smeh). Šalim se, sluša ona mene, ali i ja nju. Lep se slažemo. Iskrenost je najbitnija", rekao je Milan, a Snežana se nadovezala:

"Da bi se održala jedna bračna zajednica potrebno je puno ljubavi, razumevanja, poštovanja i ono što je za svaku ljubav bitno, a to je žrtvovanje".

Snežana Filipović
foto: Nemanja Nikolić

Poznati par priznao je da je ljubomora prisutna u njihovom braku, ali da je to sasvim normalno.

"Da! Naravno da postoji! Postoji i to ogromna ljubomora sa njene strane, budimo iskreni i realni", rekao je uz osmeh golman Zvezde.

"Moj muž? Ma nije ljubomoran. On je muškarac koji je pun razumevanja, njemu ništa ne smeta", odgovorila je Snežana.

Borjan je onda prizna da mu supruga krišom proverava mobilni telefon.

"Ja legnem da spavam, ona uzme telefon uveče i proverava, ali nema veze, to je čar naše ljubavi", poručio je uz osmeh Borjan.

Apsolutno identičan učinak imaju na Velodromu, a Lion je sada u mnogo boljoj formi, pa se dvojka plaća derbiju kola u Francuskoj (21.00) plaća sa 1,76. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Olimpik Marselj – Olimpik Lion.

Kurir sport/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track