SRBI MUČE RONALDA! Sjajan učinak naših igrača protiv velikog asa! Počeo Sergej, nastavio Vlahović, a dokrajčio ga Lazović!
Foto: AP

serija a

SRBI MUČE RONALDA! Sjajan učinak naših igrača protiv velikog asa! Počeo Sergej, nastavio Vlahović, a dokrajčio ga Lazović!

Fudbal -

Počeo je Sergej, nastavio Vlahović, a dokrajčio Lazović! Srpski reprezentativci kao po pravilu igraju sjajno kada nasuprot sebi imaju Kristijana Ronalda i njegov Juventus!

Nadamo se da će slavni Portugalac isto tako proći i sa reprezentacijom kada 24. marta bude gostovao u Beogradu.

Sve je počelo sa sjajnim mečevima Lacija protiv Juvea u kojima je blistao Sergej Milinković-Savić. Prvo u Superkupu Italije (asistencija), a zatim u prvenstvu, gde je bio igrač utakmice! Gde je stao Sergej, nastavio je Vlahović. Mladi napadač Fjorentine postigao je gol u velikoj pobedi nad Juventusom (3:0).

Proteklog vikenda reč je uzeo i Darko Lazović. Čudnom odlukom trenera, sjajni fudbaler počeo je meč na klupi, ali mu je bilo dovoljno pola sata da zabeleži asistenciju i omogući svom timu da dođe do velikog boda (1:1). Mogao je i više, ali njegov pokušaj u finišu meča zaustavila je prečka...

Tri kiksa "stare dame"

Juventus - Lacio 1:3

Milinković-Savić asistencija

Juventus - Fjorentina 0:3

Vlahović gol

Verona - Juventus 1:1

Lazović asistencija

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track