STANOJEVIĆ PRED MEČ SA RADOM: Biće drugačija utakmica nego jesenas, neizvesnija! VIDEO
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

STANOJEVIĆ PRED MEČ SA RADOM: Biće drugačija utakmica nego jesenas, neizvesnija! VIDEO

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će predstojeća utakmica protiv Rada biti drugačija od one iz prvog dela sezone, ali i neizvesnija.

"Biće drugačija utakmica nego jesenas. Promenili su trenera, Milanović je podigao ekipu Rada, iskusan je trener. Rad igra dosta bolje nego na početku, ali i mi igramo bolje. Sigurno je da će biti drugačija i neizvesnija utakmica", rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Rada, u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 62 boda, odnosno imaju šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja ima i meč manje, dok je Rad na 15. poziciji sa 26 osvojenih bodova.

"Njima je važna utakmica za opstanak, nama za borbu za titulu. Biće teška utakmica sigurno", rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Rad u poslednje vreme gubi bodove na svom terenu, a pobedjuje u gostima, pa je novinare zanimalo da li je to olakšavajuća okolnost za Partizan pred meč na Banjici.

"Bez obzira na taj podatak, više bih voleo da igramo kod kuće nego na njihovom stadionu. Nema pravila. Igraju oni uvek dobro na Banjici", rekao je Stanojević.

"Svaka utakmica je drugačija, predstavlja novo dokazivanje. Kada imate opterećenje, pritisak obaveze pobede, znači da ste na pravom putu. Mi tako funkcionišemo sve vreme. Svaka utakmica ovde je veliki pritisak i to je normalno", dodao je on.

Upitan koliko Denis Stojković i Nikola Čolić mogu da promene svoj status kroz učestale kontrolne utakmice, trener Partizana je istakao da se te utakmice zakazuju upravo zbog njih.

"Sigurno da su pogrešili što nisu otišli na pozajmice. Takve utakmice su baš zbog njih, da pokažu da možemo da računamo na njih. Od njih zavisi. Ako budu dobri biće konkurentni za sastav", rekao je Stanojević.

Na pitanje šta se dešava sa Lazarom Pavlovićem i da li će na leto i njemu biti predložena pozajmica, Stanojević je rekao da nema govora o pozajmici.

"Neće mu biti predložena pozajmica sigurno iz razloga što je vrlo blizu startne postave. On je pojačao sada rad i sve zavisi od njega, ali u takvom je statusu da može sutra da počne, a opet može i da ne bude u protokolu. Nema govora o pozajmici", rekao je Stanojević.

Utakmica Rad - Partizan igra se sutra od 17.05.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track