PIRLO RAZOČARAN POSLE ŠOKANTNE ELIMINACIJE: Nikada se nije desilo da se Ronaldo okrene
Foto: Profimedia

šok

PIRLO RAZOČARAN POSLE ŠOKANTNE ELIMINACIJE: Nikada se nije desilo da se Ronaldo okrene

Fudbal -

Trener Juventusa Andrea Pirlo teško je podneo eliminaciju na startu nokaut faze Lige šampiona.

Juventus je posle produžetaka slavio protiv Porta u revanšu sa 3:2, međutim zbog manje golova u gostima je ostao bez četvrtfinala.

Razočarani Pirlo je nakon meča istakao da su ih greške skupo koštale u revanšu.

"Četiri greške u dve utakmice Lige šampiona su mnogo. Previše. Normalno je da budete eliminisani. Nismo učinili ništa loše od kada smo imali igrača više. Hteli smo da ih što više raširimo i dobro popunimo teren. Oni su nam pružili priliku, a mi smo trebali da stignemo do gola", rekao je Pirlo.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Odlučujući gol na meču postigao je Serđo Oliveira u 115. minutu utakmice iz slobodnog udarca. Lopta je prošla korz noge Kristijanu Ronaldu i završila u mreži domaćina.

"Nikada se nije dogodilo da se Ronaldo okrene u živom zidu, možda su mislili da sa te daljine ne može da ugrozi gol, ali smo to nažalost platili ispadanjem. Obično se to ne dogodi, po mom mišljenju nisu razumeli važnost šuta i nisu se plašili primanja gola, potcenili su ga", ističe italijanski stručnjak.

Pirlo je istakao na ne strahuje za svoj posao.

"Radim na projektu koji sam počeo pre nekoliko meseci i koji ima širu viziju. Ova godina je tek početak, pa nastavljam da radim smireno. Nisam srećan jer sam želeo da napredujem u Ligi šampiona, ali biće mi ovo odličan test".

Liverpul je, čini se, posao završio u prvom meču osmine finala LŠ jer je kao gost savladao Lajpcig sa 2:0, međutim, Klopov tim je u užasnoj formi, a Nemci igraju sjajno, pa je večeras (21.00) na Enfildu sve moguće. Kvota na keca je 2,65, iks je 3,25, dvojka 2,70, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Lajpcig.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track