RONALDA RAZAPINJU ZBOG OVOG POTEZA! Portugalac na žestokom udaru: Ne mogu da veruju šta je uradio na utakmici! TO JE NEOPROSTIVO!
Foto: Profimedia

OČAJNA REAKCIJA

RONALDA RAZAPINJU ZBOG OVOG POTEZA! Portugalac na žestokom udaru: Ne mogu da veruju šta je uradio na utakmici! TO JE NEOPROSTIVO!

Fudbal -

Najbolji fudbaler Juventusa našao se na meti kritika nakon eliminacije kluba iz Torina u osmini finala Lige šampiona.

Juve je u ludoj utakmici nakon produžetaka savladao Porto rezultatom 3:2, ali je zbog broja golova u gostima ispao iz takmičenja.

Ključni momenat na meču dogodio se u 115. minutu utakmice, kada je Serđo Oliveira iz slobodnog udarca postigao gol za 2:2 i tako praktično odveo Porto u narednu rundu takmičenja.

Mnogi smatraju da je glavni krivac za gol bio portugalski as Kristijano Ronaldo.

Naime, Juve je u živom zidu imao samo tri igrača - Moratu, Rabioa i Ronalda.

Morata i Rabio su skočili, a Ronaldo je ostao na zemlji, ali se okrenuo u strahu da ga lopta ne pogodi u glavu i ona mu je prošla krz noge.

Proslavljeni fudbalski stručnjak Fabio Kapelo bio je šokiran potezom Portugalca.

"To je neoprostiva greška. Ja sam za živi zid uvek birao igrače koji se ne boje lopte. Ne smeš se okrenuti u živom zidu, to se nikada ne radi", rekao je iznenađeni Kapelo.

I Pirlo je bio razočaran potezom Kristijana.

"Nikada se nije dogodilo da se Ronaldo okrene u živom zidu, možda su mislili da sa te daljine ne može da ugrozi gol, ali smo to nažalost platili ispadanjem", rekao je trener Juventusa.

Bivši igrač Totenhema i stručni konsultant u studiju "BT Sporta", Džejmi O'Hara nije mogao da veruje šta je as Juventusa uradio.

"Pirlo će biti besan na Ronalda. Lopta mu prolazi kroz noge i vara golmana. To zaista ne očekuješ od svog najboljeg igrača, takvu grešku..."

Pogledajte reakciju Portugalca:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track